voetbalzone

‘Messi en Ronaldo zijn wereldspelers, maar die van ons is beter’

Gijs Freriks02 jul 2016, 09:30
Laatst bijgewerkt: 02 jul 2016, 09:30
Advertentie

Hal Robson-Kanu groeide vrijdagavond met een schitterend doelpunt tegen België uit tot de man van de wedstrijd, maar Gareth Bale had met goed spel ook een belangrijk aandeel in de 3-1 overwinning van the Dragons. Robson-Kanu werd na afloop gevraagd of Bale op gelijke hoogte staat met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

/

“Messi en Ronaldo zijn wereldspelers, maar wij hebben een wereldspeler die beter is. Hij is duidelijk erg belangrijk geweest en het wordt woensdag een grote wedstrijd voor zowel Bale als Ronaldo. We hebben spelers die een wedstrijd kunnen beslissen en hopelijk behalen we een goed resultaat. En Bale? Hij is op weg om de beste van de wereld te worden.”

Een andere steunpilaar in het Welsh elftal, Aaron Ramsey, moet de halve finale tegen Portugal vanwege een schorsing missen. “Hij is een wereldspeler en wereldspelers wil je nooit kwijtraken, maar we hebben een brede selectie en ik weet zeker dat de spelers die het overnemen, zullen presteren”, besluit Robson-Kanu in de Engelse pers.

Bezig met laden …