voetbalzone

Messi gewaarschuwd: 'Hij krijgt nooit meer een club zoals Barcelona'

Bart Kruyt07 jun 2014, 13:08
Laatst bijgewerkt: 07 jun 2014, 13:08
Advertentie

Andrés Iniesta speelt al zijn gehele loopbaan bij Barcelona en het lijkt erop dat hij zijn carrière ook in het Camp Nou wil gaan afsluiten. De aanvaller annex middenvelder hoopt dat Lionel Messi zijn voorbeeld zal volgen: de viervoudig Ballon d'Or-winnaar heeft niet het beste seizoen achter de rug en is in de wandelgangen al een paar keer in verband gebracht met een transfer.

voetbalzone

TV3 meldde eerder deze week dat Messi rond de Spaanse bekerfinale, toen hij werd uitgefloten door de eigen supporters, had besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. De inmiddels overleden Tito Vilanova zou hem op andere gedachten hebben gebracht en daar is Iniesta blij mee: "Leo is uniek. We weten allemaal waar hij toe in staat is", zegt de Spanjaard.

"Barcelona zal nooit meer een speler zoals Messi krijgen, maar Messi krijgt ook nooit meer een club zoals Barcelona", benadrukt Iniesta, die zijn ploeggenoot hiermee waarschuwt dat het gras aan de overkant echt niet altijd groener is. Messi tekende in mei een verbeterd contract bij Barcelona en ligt nu tot de zomer van 2018 vast bij de club.

Bezig met laden …