voetbalzone

‘Messi keert terug in shirt van Argentinië, de enige vraag is ‘wanneer?’’

Robin Bruggeman03 jul 2016, 17:19
Laatst bijgewerkt: 03 jul 2016, 17:19
Advertentie

Lionel Messi was vorige week zondag zo kapot van de van Chili verloren Copa América-finale dat hij vrijwel meteen na de wedstrijd zijn pensioen als international aankondigde. Argentinië verkeerde sindsdien in een staat van shock en president Mauricio Macri smeekte de ster van Barcelona om toch weer terug te keren in het Albiceleste.

/

De hoofdstad Buenos Aires was zaterdag het toneel van een heuse demonstratie om Messi over te halen weer terug te keren en het lijkt erop dat al deze smeekbeden hebben geholpen. Het Argentijnse medium La Nación weet namelijk te melden dat het honderd procent zeker is dat de sterspeler weer terugkeert: “De commentatoren en de fans, en dat zijn niet perse de zelfde mensen, kunnen opgelucht adem halen: Messi keert weer terug in de selectie.”

“De enige vraag die nog openstaat is ‘wanneer?’. Na een aantal gesprekken met bronnen die dicht bij de speler staan, kan La Nación zeggen dat er geen sprake is van een vaarwel. Het is slechts een pauze”, meldt het medium verder. Messi verloor zijn vier laatste grote finales met het Argentijnse elftal en liet vorige week weten dat hij daarom er beter mee kon stoppen.

Bezig met laden …