voetbalzone

Messi krijgt groen licht van medische staf en lijkt Spaanse topper te halen

Peter Nusselder07 jan 2014, 12:17
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2014, 12:17
Advertentie

Het heeft twee maanden geduurd, maar Barcelona-trainer Gerardo Martino kan weer beschikken over sterspeler Lionel Messi. De aanvaller moest sinds begin november toekijken vanwege een hamstringblessure, maar heeft groen licht gekregen van de medische staf en kan weer spelen.

/

De Argentijn is door Martino opgenomen in de wedstrijdselectie voor het bekerduel met Getafe, dat woensdag afgewerkt wordt. Messi lijkt in ieder geval op tijd fit om komend weekend in actie te komen tijdens de Spaanse topper tegen Atlético Madrid, de ploeg die samen met Barça aan de leiding gaat in de Primera División. Beide teams hebben 49 punten verzameld uit de eerste 18 competitiewedstrijden.

Eerst staat voor de Catalanen echter nog de ontmoeting met Getafe op het programma in de Copa del Rey. Martino is blij dat Messi weer inzetbaar is, maar weet nog niet of hij woensdag ook gebruik zal maken van de linkspoot. “Leo voelt zich goed, hij heeft goed getraind en is klaar voor zijn rentree, daar zijn we blij mee. Of hij ook in de basis zal staan bepalen we op de wedstrijdddag”, geeft Martino aan in de Spaanse media.

Bezig met laden …