voetbalzone

Messi opgelucht: ‘Milan heeft geweldige voetballers en laat dat ook zien’

Peter Nusselder04 apr 2012, 08:50
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2012, 08:50
Advertentie

Lionel Messi scoorde dinsdagavond tweemaal vanaf de penaltystip en was er zo deels verantwoordelijk voor dat Barcelona met 3-1 van AC Milan won. De Catalanen bereikten zodoende, na de 0-0 van een week eerder in Italië, de halve finale van de Champions League. Messi was opgelucht.

/

De Argentijnse sterspeler was er namelijk niet zeker van dat het elftal van trainer Josep Guardiola zou winnen van i Rossoneri. “Het was vooraf heel duidelijk voor ons dat dit een moeilijke wedstrijd ging worden”, vertelt Messi op de officiële website van de UEFA. “Maar het was belangrijk dat we wisten hoe we gebruik moesten maken van onze kwaliteiten. Daarom hebben we gewonnen en gaan we door.”

De dribbelaar was onder de indruk van de tegenstander. “Milan heeft geweldige voetballers. Dat laten ze zien in de Serie A en ook dit seizoen in de Champions League.” Ploeggenoot Dani Alves was eerder geïmponeerd door het spel van Barça. “We hebben alles gegeven, geweldig gespeeld en veel kansen gecreëerd. Het was absoluut geen verrassing geweest als we met een verschil van een paar doelpunten meer gewonnen hadden.”

Bezig met laden …