voetbalzone

Messi senior sust rel: ‘Als Lionel iets zegt, is dat direct groot nieuws’

Erik van Dam21 dec 2013, 22:03
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2013, 22:03
Advertentie
/

Jorge Messi zegt dat niemand bij Barcelona bang hoeft te zijn dat zijn zoon Lionel eerdaags met deuren gaat smijten. De Argentijnse superster haalde vrijdag uit naar financieel directeur Javier Faus en zei dat de rechterhand van voorzitter Sandro Rosell geen verstand heeft van voetbal. De uitspraken van la Pulga worden breed uitgemeten, maar zijn vader sust de boel nu wat.

Faus zei deze week dat Barcelona zich niet verplicht hoeft te voelen om Messi’s verbintenis in Camp Nou te verlengen. Dat merkte hij op, nadat Rosell had aangegeven dat de deur van zijn kantoor altijd openstaat voor een gesprek met de aanvaller. Messi senior zegt dat er helemaal niet zoveel aan de hand is. “Lionels toekomst ligt in Barcelona”, verzekert hij in een interview met Olé in Argentinië.

“Niemand hoef te twijfelen aan Lionels verblijf bij de club. Als hij iets zegt, is dat altijd direct groot nieuws. Maar wij willen totaal geen conflictsituatie”, geeft Jorge Messi aan. Trainer Gerardo Martino van Barcelona zei zaterdag ook al dat er eigenlijk helemaal niet zoveel spannends aan de hand is. “Messi verkopen? Nee, natuurlijk niet, dat is niet waar. Ik ben vooral bezig met hoe het team speelt, ik houd mezelf liever niet bezig met dingen buiten het veld”, zei de coach.

Bezig met laden …