voetbalzone

Messi 'tekende voorcontract' in Italië: 'Ik heb het nog steeds liggen'

Dominic Mostert02 dec 2016, 10:52
Laatst bijgewerkt: 02 dec 2016, 10:52
Advertentie

Het had weinig gescheeld, of Lionel Messi vertrok in 2006 naar Internazionale. Dat claimt oud-topvoetballer Luis Suárez Miramontes, die destijds als adviseur verbonden was aan de Italiaanse grootmacht. Messi zou zelfs een voorcontract hebben getekend, maar opteerde uiteindelijk toch voor een toekomst bij Barcelona.

/

"Terwijl Deco, Ronaldinho en Samuel Eto'o bij Barcelona in de voorhoede stonden, hadden wij Messi kunnen krijgen. Ik heb het voorcontract dat hij ondertekende nog steeds liggen", zegt Suárez in gesprek met Radio Kiss Kiss. De inmiddels 81-jarige Spanjaard speelde tussen 1955 en 1961 zelf voor Barcelona en trok daarna naar Inter, waar hij tot 1970 furore maakte. Later was hij driemaal hoofdtrainer bij i Nerazzurri.

Overigens bestaat de kans dat Inter een tweede poging gaat wagen om Messi in te lijven. Eerder deze week pakte Tuttosport uit met het gerucht dat de Milanezen een serieuze poging willen wagen om de Argentijn binnen te halen. "De droom is Leo en soms komen dromen uit", beaamde Marco Tronchetti, directeur van hoofdsponsor Pirelli. De verbintenis van Messi in Camp Nou loopt over anderhalf jaar al af.

Bezig met laden …