voetbalzone

'Met alle respect, maar ik vind niet dat wij minder zijn dan NAC'

Bart Kruyt12 dec 2014, 10:03
Laatst bijgewerkt: 12 dec 2014, 10:03
Advertentie

FC Dordrecht haalde uit vijftien competitiewedstrijden maar vijf punten en is degradatiekandidaat nummer één. De Schapenkoppen hebben al acht punten minder dan NAC Breda en weten dat het nog een hele opgave zal worden om de laatste plaats van de ranglijst te verlaten. Rechtsback Jeffrey Fortes weigert om de handdoek nu al in de ring te gooien.

Volgens de verdediger kan Dordrecht zeker nog stijgen op de ranglijst. "We bekijken het wedstrijd per wedstrijd, maar bij ons leeft zeker het gevoel dat we niet rechtstreeks hoeven te degraderen", zegt Fortes tegen RTV Rijnmond. "Met alle respect, maar als je kijkt naar NAC bijvoorbeeld, vind ik niet dat wij een mindere selectie hebben. Of überhaupt dat we minder zijn. Het is aan ons om dat waar te maken op het veld."

Dordrecht kwam vorige week op voorsprong tegen PSV, maar wist deze voorsprong niet te verdedigen en ging uiteindelijk met 1-3 onderuit. Volgens Fortes heeft dit duel wel laten zien dat Dordrecht op de goede weg is. De ploeg van Ernie Brandts speelt vrijdagavond tegen Heracles Almelo.

Bezig met laden …