voetbalzone

'Met Carlos hadden we in die vijf maanden nog meer kunnen scoren'

Bart Kruyt14 apr 2012, 16:45
Laatst bijgewerkt: 14 apr 2012, 16:45
Advertentie

Carlos Tévez is weer helemaal terug van weggeweest. De aanvaller was ruim vijf maanden afwezig bij Manchester City, maar bood enige tijd geleden zijn excuses aan en werd uiteindelijk weer bij de selectie gehaald. Midweeks scoorde Tévez al tegen West Bromwich Albion en op bezoek bij Norwich City was de Argentijn zaterdagmiddag goed voor een hattrick en een assist (1-6).

/

Roberto Mancini is blij dat hij weer over Tévez kan beschikken: zeker nu Mario Balotelli een schorsing uitzit. "Carlo is in de laatste twee weken erg vooruit gegaan", zei de manager. "Tegen West Bromwich kon hij een uur spelen en nu hield hij het tachtig minuten vol. We hebben hem vijf maanden moeten missen. Als hij er in die periode bij was geweest, samen met Edin (Dzeko, red.) en Mario (Balotelli), dan hadden we misschien nog meer kunnen scoren."

Mancini was niet alleen tevreden over Tévez, maar over zijn hele elftal. "We hebben een geweldige prestatie neergezet", vond de Italiaan. "Ik had van tevoren al gezegd dat het heel moeilijk is om te winnen bij Norwich City, maar wij willen het seizoen goed afsluiten. Dit is de tweede keer dat we zes keer scoren in een uitwedstrijd dit seizoen. We beginnen weer beter te voetballen."

Bekijk hier de samenvatting van Norwich City - Manchester City:

Bezig met laden …