voetbalzone

'Met clubs als PSV, Fulham en Sunderland heb ik contact gehad'

Daniel Cabot Kerkdijk09 apr 2010, 08:04
Laatst bijgewerkt: 09 apr 2010, 08:04
Advertentie

In de komende maanden zal duidelijk worden waar de toekomst van Simon Mignolet ligt. De veelbelovende doelman van Sint-Truiden, 21 jaar, wordt onophoudelijk aan clubs uit binnen- en buitenland gelinkt. Omdat er hier en daar twijfels zijn over de kwaliteiten van Silvio Proto, wordt de jeugdinternational aan Anderlecht gelinkt. "Noch ik noch mijn manager hebben iets gehoord van Anderlecht."

/

"Ik vind het zelfs ambetant dat dat gerucht opduikt net voor de match", vertelt Mignolet, in aanloop naar het onderlinge duel, vrijdag in Het Nieuwsblad. "Als ik iets fout doe, gaat men ongetwijfeld beweren dat ik al met mijn hoofd bij een transfer zit. Misschien is het gerucht wel verspreid om mij te destabiliseren. Kijk, ik heb na dit seizoen nog één jaar contract bij Sint-Truiden."

"De besprekingen over een contractverlenging zijn wel stopgezet", geeft Mignolet toe. "Als ik vertrek, moet het plaatje kloppen. Ik heb een hele evolutie doorgemaakt bij Sint-Truiden en het team dat mij wil moet mij ook echt zien als een versterking. Met teams als PSV, Fulham en Sunderland had ik wel al contact via mijn makelaar. We zullen na de play-offs wel zien wat er gebeurt."

Bezig met laden …