voetbalzone

'Met de twaalfde man aan onze zijde kan er volgende week veel gebeuren'

Bart Kruyt31 jul 2012, 22:10
Laatst bijgewerkt: 31 jul 2012, 22:10
Advertentie

Ronald Koeman kijkt niet ontevreden terug op de eerste wedstrijd van Feyenoord in de voorronde van de Champions League tegen Dynamo Kiev. De Rotterdammers gingen weliswaar onderuit, maar hebben door de 2-1 nederlaag nog voldoende uitzicht op de volgende voorronde. "Ik heb een uur lang een goed Feyenoord gezien", zei Koeman na afloop.

/

De oefenmeester gebruikte Twitter om zijn mening over de wedstrijd naar buiten te brengen. "Ik ben ondanks de nederlaag toch tevreden", meldde Koeman. "Volgende week zijn we conditioneel ook weer iets verder. Het is jammer dat we die voorsprong snel verspelen. Daarna kregen we het moeilijk en hadden we misschien wel geluk dat zij niet de 3-1 en 4-1 maken. Maar er is gelukkig nog een wedstrijd volgende week."

Erwin Mulder ging in de fout bij de gelijkmaker van Dynamo Kiev, maar was verder de uitblinker bij Feyenoord, met enkele knappe reddingen. "Je komt voor en toch verlies je", zei de keeper tegen de NOS. " Dat is zuur, maar ik denk dat we toch wel tevreden mogen zijn. Dit is gewoon een goed resultaat met het oog op onze thuiswedstrijd van volgende week. Met de twaalfde man aan onze zijde kan er veel gebeuren."

Bezig met laden …