voetbalzone

'Met een beetje geluk zetten we goed resultaat neer tegen Paraguay'

Daniel Cabot Kerkdijk20 jun 2010, 09:23
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2010, 09:23
Advertentie

Slowakije startte haar eerste wedstrijd ooit op een WK teleurstellend met een remise tegen Nieuw-Zeeland. In blessuretijd moest de ploeg van bondscoach Vladimir Weiss een gelijkmaker incasseren. Volgens aanvaller Vladimir Weiss houdt men zich niet langer meer bezig met de eerste wedstrijd. "De bondscoach heeft gezegd dat we ons alleen moeten focussen op de wedstrijd tegen Paraguay."

/

"Er was veel stress tijdens de eerste wedstrijd en kritiek uit eigen land na afloop", blikt de aanvaller van Manchester City, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan Bolton Wanderers, terug op de website van de wereldvoetbalbond FIFA. "Maar we zijn hier op het WK om vooral te genieten en met een beetje geluk kunnen we een goed resultaat neerzetten tegen Paraguay."

Weiss is de zoon van de gelijknamige bondscoach. "Het is moeilijk om de zoon van de trainer te zijn. Ik wist ook dat het moeilijker zou worden met mijn vader als trainer. Maar de spelers hebben er geen problemen mee en iedereen is zo professioneel mogelijk."

Bezig met laden …