voetbalzone

‘Met een punt werd de Europa League niet wat we ervan hadden verwacht’

Thijs Post09 dec 2015, 18:10
Laatst bijgewerkt: 09 dec 2015, 18:10
Advertentie
voetbalzone

FC Groningen is al uitgeschakeld in de Europa League, maar de ploeg van trainer Erwin van de Looi speelt donderdag nog wel tegen Sporting Braga. De Portugezen zijn al door naar de volgende ronde en treden mogelijk niet op volle oorlogssterkte aan; een kans voor FC Groningen om ervan te profiteren.

Oefenmeester Van de Looi gaf woensdag alvast zijn elftal prijs. Geen opvallende namen, alleen Michael de Leeuw heeft spierklachten. Van de Looi gaat in ieder geval geen spelers sparen met het oog op het competitieduel met Feyenoord, zo blijkt. “Wij zijn niet in de positie om in een Europees duel niet met de sterkste opstelling te beginnen. Het is een serieuze wedstrijd en we willen het toernooi zo goed mogelijk afsluiten”, laat de coach weten via de officiële kanalen.

Middenvelder Albert Rusnák zegt dat hij het publiek wil verwennen. Het avontuur in Europa werd niet wat hij ervan verwacht had, vertelt hij. “We hebben vorig jaar voor een plaats in deze competitie gevochten en met een punt uit vijf wedstrijden is het niet wat we ervan hadden verwacht.” Rusnák, die het heeft over een moeilijke groep, wil de laatste wedstrijd winnen voor de fans.

Bezig met laden …