voetbalzone

‘Met Ibrahimovic wil je in de loopgraven liggen, maar ik ben wel veel knapper’

Thijs Post23 mrt 2016, 14:55
Laatst bijgewerkt: 23 mrt 2016, 14:55
Advertentie

Het Nederlands elftal gaat niet naar het EK in Frankrijk, maar in andere landen is de voorpret op de eindronde inmiddels begonnen. Zo kijkt assistent-bondscoach Roy Keane van Ierland alvast met een schuin oog naar de groepsfase op het EK: Ierland zit in een zware groep met Zweden, Italië en België. Keane weet wel wie de grote blikvanger van de groep is.

/

De illustere oud-speler van onder meer Manchester United wijst naar de Zweedse spits Zlatan Ibrahimovic. Keane kan terugkijken op een fantastische carrière, maar qua interlands, doelpunten en prijzen is Ibrahimovic hem al voorbij. Keane noemt echter een gebied waarop Ibrahimovic hem niet zal verslaan.

“Ik ben veel knapper”, grijnst de 44-jarige Keane in gesprek met de Britse media. “Hij lijkt iemand die je graag in je ploeg zou willen hebben. Hij is echt heel, heel erg goed. Ik heb hem recentelijk in actie gezien in de Champions League. Hij is een karakter, maar hij is wel iemand met wie je in de loopgraven zou willen liggen. We moeten goed op hem letten op het EK.”

Bezig met laden …