voetbalzone

‘Met Payet en het nieuwe stadion laten we zien dat we serieus bezig zijn’

Thijs Post10 aug 2016, 19:01
Laatst bijgewerkt: 10 aug 2016, 19:01
Advertentie

Dimitri Payet speelde zich afgelopen seizoen en tijdens het EK in Frankrijk in de kijker bij de grootste clubs uit Europa. Van een transfer kwam het niet en daar is West Ham United-manager Slaven Bilic maar wát blij mee. Volgens de Kroatische trainer tonen the Hammers hiermee hun ambitie aan.

/

Chelsea, Manchester City, Real Madrid en Paris Saint-Germain, al deze clubs zouden achter de Frans international aanzitten. Tientallen miljoenen had de club op kunnen strijken, maar West Ham wilde niets van een transfer weten. "Met het behouden van Payet laat de club zien serieus te zijn en aan het proberen is om naar een hoger niveau te klimmen, net zoals ze dat laten zien met het nieuwe stadion”, aldus Bilic tegen Sky Sports.

Door Payet niet te verkopen heeft West Ham volgens Bilic een statement gemaakt. “West Ham werd altijd gezien als een club die de beste spelers moest verkopen, zoals Frank Lampard, Rio Ferdinand of wie dan ook. Maar we hebben Dimi behouden en daarmee laten we iedereen zien dat de club serieus bezig is.”

Bezig met laden …