voetbalzone

‘Met ’s werelds beste spelers en in Europa’s grootste stadion is alles mogelijk’

Erik van Dam25 aug 2014, 17:43
Laatst bijgewerkt: 25 aug 2014, 17:43
Advertentie

Ivan Rakitic kan zijn geluk niet op, nu het seizoen 2014/15 ook in Spanje eindelijk is afgetrapt. De 26-jarige middenvelder maakte in de zomer de overstap van Sevilla naar Barcelona en debuteerde zondag officieel in het shirt van zijn nieuwe club. Luis Enrique liet hem negentig minuten staan in de wedstrijd tegen Elche, die in een 3-0 overwinning eindigde.

voetbalzone

Rakitic hielp debutant Munir El Haddadi te scoren en speelde een sterke wedstrijd tegen Elche. Hij vond het fantastisch om in Camp Nou te spelen, zegt hij een dag na de seizoensouverture van Barcelona. “Als kind stelde ik mezelf ten doel ooit voor één van ’s werelds grootste clubs uit te komen. Ik ben dus heel blij dat ik nu bij Barça zit, de in mijn ogen grootste club op aarde.”

“Ik verwacht dat ik hier beter zal worden en ik heb zin om prijzen te winnen”, zegt de Kroatische middenvelder hoopvol. “Met alle respect voor de Europa League: de competitie en de Champions League interesseren me het meest van alles. Hier, met ’s werelds beste spelers om me heen en spelend in Europa’s grootste stadion is alles mogelijk”, aldus Rakitic.

Bezig met laden …