voetbalzone

‘Met seks tijdens het WK was het alleen maar beter gegaan met ons’

Thijs Post30 mei 2014, 16:57
Laatst bijgewerkt: 30 mei 2014, 16:57
Advertentie

Vrijwel iedere eindronde is het weer een heet hangijzer in de voetballerij: is seks tijdens het EK of WK wel of niet bevorderlijk voor de prestaties? Sommige bondcoaches laten de spelersvrouwen niet toe op het trainingskamp, terwijl anderen er minder moeite mee hebben. Volgens de flamboyante Carlos Valderrama is seks tijdens het WK alleen maar goed.

voetbalzone

De man die 111 interlands speelde voor Colombia en actief was op de WK’s van 1990, 1994 en 1998 vindt dat bondscoaches niet zo moeilijk moeten doen over het onderwerp. “Als wij seks gehad mochten hebben tijdens het WK, was het alleen maar beter gegaan. Dan zouden we na wedstrijden veel meer relax geweest zijn. Het zorgt voor totale ontspanning”, aldus Valderrama tegenover Olé.

Bondscoach Luiz Felipe Scolari van Brazilië vindt seks tijdens de eindronde geen probleem, maar hij roept spelers wel op om acrobatische standjes te voorkomen. Valderrama kan zich wel vinden in die lezing. “Het moet rustig zijn, cool, zonder nieuwe standjes te ontdekken”, aldus de man met de bijzondere haardos.

Bezig met laden …