voetbalzone

‘Met spelers als Chadli heb je er drie toppers bij, die Spurs beter maken’

Peter Nusselder31 jul 2013, 12:05
Laatst bijgewerkt: 31 jul 2013, 12:05
Advertentie

Lange tijd leek het er afgelopen seizoen op dat Tottenham Hotspur als vierde zou eindigen in de Engelse competitie en dat deelname aan de Champions League haalbaar zou zijn, maar uiteindelijk kwam aartsrivaal Arsenal alsnog langszij. Spits Jermain Defoe heeft er echter alle vertrouwen in dat the Spurs het tijdens de komende jaargang beter gaan doen en wijst op de aankopen die gedaan zijn.

/

Defoe kan waarschijnlijk concurrentie verwachten van Roberto Soldado, wiens overgang van Valencia naar White Hart Lane naar verwachting binnen enkele dagen wordt afgerond, terwijl de club zich al verzekerde van de komst van middenvelder Paulinho en aanvaller Nacer Chadli, die is overgenomen van FC Twente. “De clubleiding heeft goed gereageerd”, tekenen Engelse media op uit de mond van Defoe.

“Je hebt het over drie topspelers, die Tottenham echt naar een hoger niveau zullen tillen”, vervolgt de dertigjarige aanvaller. “Van die drie heeft alleen Chadli zich nog daadwerkelijk hier gemeld, maar ik heb hem al verteld dat de teamgeest hier ongelooflijk is en dat hij zal genieten. En ik snap wel waarom onze fans enthousiast zijn over Soldado, want ik kijk er zelf ook naar uit om samen met hem te voetballen.”

Bezig met laden …