voetbalzone

‘Met zijn leeftijd en bij een club als Man United kan hij de allerbeste worden’

Thijs Post11 mei 2014, 12:10
Laatst bijgewerkt: 11 mei 2014, 12:10
Advertentie

David de Gea was op het jaarlijkse prijzenfestival van Manchster United de grote winnaar. De 23-jarige keeper werd zowel door de fans als door zijn medespelers verkozen tot Speler van het Jaar. Ook ploeggenoten Juan Mata en Javier Hernández stemden op de doelman. “Hij is een topkeeper die ons prijzen gaat bezorgen”, denkt Mata.

voetbalzone

“David is een fantastische doelman die het verschil kan maken en wedstrijden voor de club kan winnen”, gaat landgenoot Mata verder via de officiële kanalen van de club. “Dat moet een keeper ook doen. Ik vind hem nu al een van de beste keepers ter wereld. Met zijn leeftijd en bij een club als Manchester United kan hij de allerbeste worden.”

Hernández beschrijft het seizoen van De Gea als ‘briljant’. “Zijn spel is een van de hoogtepunten van het jaar. Toen hij hier kwam, kreeg hij veel kritiek en kende hij slechte momenten. Hij heeft het ongelijk van de critici bewezen. Wat mij betreft kan hij een van de beste keepers ter wereld worden. Hij wordt iedere wedstrijd beter en we willen hem de komende jaren op dat niveau houden.”

Bezig met laden …