voetbalzone

‘Met zijn snelheid en skills kan hij iedere voetballer in Engeland verslaan’

Erik van Dam07 jan 2014, 10:31
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2014, 10:31
Advertentie

Kolo Touré is onder de indruk van Raheem Sterling. De jonge middenvelder, die op zijn achttiende al vader werd, presteert goed in het shirt van Liverpool en lijkt op weg naar mooie jaren op Anfield. Hij stond door een blessure enkele maanden aan de kant, maar maakte in december zijn comeback en staat nu voortdurend in de basiself van the Reds. Touré voorspelt hem een grote toekomst.

/

Door het moordend drukke programma voor de Engelse clubs kwam Sterling de laatste vijf weken tot liefst negen wedstrijden voor Liverpool: hij scoorde tegen Norwich City, Tottenham Hotspur en Cardiff City en heeft zijn visitekaartje nog eens afgegeven. “Raheem is op dit moment één van de beste spelers van het team. Ik sta dagelijks tegenover hem op de training en iedere keer dat ik het duel met hem aanga, is het pittig”, zegt Touré.

“Met zijn snelheid en skills kan hij iedere voetballer in Engeland verslaan”, denkt de Ivoriaanse stopper. “Hij is heel sterk, heel compact. Hij werkt bovendien keihard voor het team, deze jongen heeft absoluut een mooie toekomst voor zich. Hij speelt nu meer wedstrijden achtereen en dan is het vaak zo dat je meer zelfvertrouwen krijgt. Maar het is verbazingwekkend dat zo’n jonge jongen al zo’n niveau weet te halen.”

Bezig met laden …