voetbalzone

Meulensteen bedankt voor oliedollars en lijkt op weg naar Crystal Palace

Bart Kruyt13 nov 2013, 09:12
Laatst bijgewerkt: 13 nov 2013, 09:12
Advertentie

René Meulensteen gaat niet aan de slag in Qatar. De voormalig assistent van Sir Alex Ferguson bij Manchester United stond vorige week op het punt om een miljoenencontract te tekenen, maar heeft het voorstel naast zich neergelegd. Dat meldt Voetbal International. Dit voedt de geruchten dat Meulensteen de nieuwe hoofdtrainer van Crystal Palace zal gaan worden.

/

Crystal Palace is sinds het vertrek van Ian Holloway op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en stelde deze week Ian Moody aan als nieuwe technisch directeur. Volgens Engelse geruchten heeft hij liever Meulensteen als nieuwe coach dan Aitor Karanka, die lange tijd als favoriet gold. Nu Meulensteen bedankt heeft voor de uitdaging in Qatar, ligt de weg naar Crystal Palace in ieder geval open.

De 49-jarige Meulensteen kon vier tot acht jaar technisch directeur worden van de nationale voetbalbond van Qatar, maar zag vanwege zijn gezin toch af van het aanbod. Opmerkelijk genoeg wees Meulensteen uit solidariteit met zijn Qatarese contacten nog wel een dienstverband bij 1. FC Nürnberg af. De Duitsers gingen vervolgens in zee met Gertjan Verbeek.

Bezig met laden …