voetbalzone

Meulensteen erkent: ‘Er is interesse van Milan, daarom speelde hij niet’

Daniel Cabot Kerkdijk28 jan 2014, 23:20
Laatst bijgewerkt: 28 jan 2014, 23:20
Advertentie
voetbalzone

De wegen van Adel Taarabt en Fulham scheiden wellicht nog deze week. Dinsdag werd door diverse Engelse en Italiaanse media gesuggereerd dat de middenvelder, die dit seizoen door Fulham van Queens Park Rangers wordt gehuurd, concrete belangstelling van het AC Milan van Clarence Seedorf geniet. Na het competitieduel met Swansea City (2-0 verlies) erkende René Meulensteen de interesse.

“Er is interesse van Milan”, gaf Meulensteen na de derde opeenvolgende nederlaag van de club uit West-Londen aan. “Daarom speelde hij niet. We vonden het een wijze beslissing om hem niet in de selectie op te nemen. We zullen zien hoe de komende dagen verlopen.” De verwachting is dat Taarabt, 24 jaar, woensdag met Milan zal praten. De Marokkaans international heeft bij QPR nog een contract tot de zomer van 2016. Het is nog onduidelijk of Milan de middenvelder wil huren óf kopen.

Meulensteen wilde niet ingaan op de vraag of Fulham daadwerkelijk interesse in Cristian Zaccardo van AC Milan heeft. Over de interesse in Kostas Mitroglou van Olympiacos had de opvolger van Martin Jol weinig te melden. “Ik moet eerst met algemeen directeur Alistair Mackintosh praten. Hij weet precies wat de situatie rond deze voetballer is.” Fulham heeft dinsdag tevergeefs een bod van bijna veertien miljoen euro op de aanvaller uitgebracht. Olympiacos wil een hoger bedrag.

Bezig met laden …