voetbalzone

Meulensteen gaat geplaagde Jol helpen bij laagvlieger Fulham

Bart Kruyt13 nov 2013, 13:40
Laatst bijgewerkt: 13 nov 2013, 13:40
Advertentie

Fulham werd zaterdag van de mat geveegd door Liverpool en Engelse media voorspelden dat Martin Jol wel eens snel ontslagen zou kunnen worden. De oefenmeester behoudt (voorlopig) echter zijn baan en krijgt hulp van een landgenoot: René Meulensteen is aangesteld als nieuwe coach. Dat meldt Fulham op de website van de club. Meulensteen begint per direct.

/

Het nieuws komt als een verrassing, want in de afgelopen dagen werd juist gesuggereerd dat de voormalig assistent van Sir Alex Ferguson bij Manchester United de nieuwe hoofdtrainer van Crystal Palace zou gaan worden. Hij bedankte voor een lucratieve aanbieding in Qatar, maar gaat dus niet op eigen benen staan: Meulensteen gaat zijn geplaagde landgenoot Jol helpen bij Fulham.

Er is genoeg werk te verrichten, want Fulham staat achttiende in de Premier League. "Ik heb uren met Martin Jol gesproken en we delen de visie over hoe voetbal gespeeld moet worden", zegt Meulensteen. "Het is onze taak om deze visie tot leven te brengen op het veld." Fulham speelt na de interlandperiode thuis tegen Swansea City.

Bezig met laden …