voetbalzone

Meulensteen haalt eerste versterking als coach van Fulham binnen

Bart Kruyt20 dec 2013, 14:04
Laatst bijgewerkt: 20 dec 2013, 14:04
Advertentie

Clint Dempsey keert terug op Craven Cottage. De middenvelder tekende in de zomer een contract bij het Amerikaanse Seattle Sounders, maar omdat de Major League Soccer voorlopig stil ligt, was Dempsey op zoek naar een buitenlandse club om zijn conditie op peil te houden, met het oog op het WK. Fulham maakt vrijdag melding van de tijdelijke komst van de Amerikaan.

/

René Meulensteen vertelde vrijdag dat de dertigjarige Dempsey medisch gekeurd wordt. Als er geen problemen aan het licht komen, zal hij tot 8 maart gehuurd worden van Seattle Sounders. Dempsey is geen onbekende voor de supporters van Fulham: hij speelde in het verleden al vijfenhalf jaar voor de club uit Londen en kwam in die periode tot 184 competitiewedstrijden en 50 doelpunten.

Dempsey verdiende bij Fulham een transfer naar Tottenham Hotspur, maar die samenwerking werd geen succes. De aanvallende middenvelder kwam weliswaar tot 29 competitiewedstrijden voor the Spurs, maar al snel werd duidelijk dat hij vervangen zou worden. Dempsey ging daarom in de zomer terug naar Amerika, maar keert binnenkort weer voor even terug in de Premier League.

Bezig met laden …