voetbalzone

Meulensteen: ‘Ik ben blij met zijn advies, zodat Fulham blijft waar het hoort’

Peter Nusselder25 dec 2013, 08:59
Laatst bijgewerkt: 25 dec 2013, 08:59
Advertentie

René Meulensteen kan Clint Dempsey binnenkort aan zijn selectie toevoegen, maar ook buiten de spelersgroep heeft Fulham een versterking gevonden: Alan Curbishley gaat als technisch directeur aan de slag op Craven Cottage. Meulensteen is blij dat hij een klankbord zal krijgen bij Fulham.

/

“Ik weet dat zijn ervaring van onschatbare waarde zal zijn, nu de beslissende maanden van de competitie aanbreken”, zegt de Nederlandse oefenmeester op de officiële website van the Cottagers over de oud-middenvelder, die als speler uitkwam voor onder meer West Ham United, Aston Villa en Charlton Athletic. Bij Charlton en West Ham was Curbishley tussen 1991 en 2008 ook als trainer werkzaam.

“Na het ontslag van Martin Jol heb ik met de clubleiding gekeken naar de uitdagingen die ons te wachten staan, en ik was blij toen bleek dat ik niet de enige was die vond dat de technische staf ondersteuning kon gebruiken. Alan heeft zich bewezen in de voetbalwereld en weet wat er nodig is om succesvol te zijn. Ik kijk ernaar uit om ideeën uit te wisselen en te luisteren naar zijn advies, om ervoor te zorgen dat Fulham blijft waar het hoort: in de Premier League”, heeft Meulensteen laten weten.

Bezig met laden …