voetbalzone

Meulensteen na miljoenenbod op ex-Mancunian: ‘Hij wil komen’

Daniel Cabot Kerkdijk14 jan 2014, 23:20
Laatst bijgewerkt: 14 jan 2014, 23:20
Advertentie

Fulham heeft afgelopen week een formeel bod op Ravel Morrison uitgebracht, maar West Ham United is niet akkoord gegaan. Manager René Meulensteen kent de twintigjarige middenvelder uit hun gezamenlijke periode bij Manchester United en sluit een hereniging niet uit. De opvolger van Martin Jol weet niet zeker of the Cottagers een nieuw bod zullen uitbrengen.

voetbalzone

“Ja, we hebben een bod uitgebracht”, vertelde Meulensteen dinsdagavond na de FA Cup-overwinning op Norwich City (3-0). “En ja, hij wil hierheen komen. Hij zou snelheid, kracht en onvoorspelbaarheid toevoegen, hij is een echt offensief gevaar. Ik weet niet hoe de situatie er nu voor staat. Dat is aan directeur Alistair Macintosh.”

Morrison vertrok in januari 2012 bij Manchester United en kampte met aanpassingsproblemen bij West Ham. Dit seizoen verkeert de middenvelder echter in goede doen en dat heeft voor interesse van diverse clubs gezorgd. Ook Cardiff City volgt de ontwikkelingen rond de Engels jeugdinternational, die op Upton Park maar voor 18.000 euro per week op de loonlijst staat. Volgens diverse tabloids neemt West Ham genoegen met biedingen vanaf zes miljoen euro.

Bezig met laden …