voetbalzone

Meulensteen onder druk: 'Ik kan Sir Alex Ferguson altijd bellen'

Bart Kruyt03 feb 2014, 17:16
Laatst bijgewerkt: 03 feb 2014, 17:16
Advertentie

Het gaat niet goed met Fulham. The Cottagers verloren afgelopen weekend met 0-3 van Southampton en omdat Cardiff City drie punten pakte tegen Norwich City, zakte Fulham naar de laatste plek in de Premier League. Hoofdtrainer René Meulensteen staat onder druk en volgens geruchten in Engeland wordt eraan gedacht om de coach te vervangen door Alan Curbishley.

voetbalzone

Curbishley is momenteel technisch directeur van Fulham, maar Meulensteen vreest niet dat de Engelsman zijn baan over zal nemen. De opvolger van Martin Jol stelt het vertrouwen van clubeigenaar Shahid Khan en de spelersgroep te voelen. Degradatie ontlopen is volgens Meulensteen best mogelijk: "Ik verwacht dan wel dat we van de laatste veertien duels de helft moeten gaan winnen", zegt de oefenmeester tegen NUsport.

Meulensteen werkte bij Manchester United samen met Sir Alex Ferguson en kan de inmiddels gepensioneerde Schot altijd bellen. "Ik spreek hem zo af en toe, soms belt hij me en soms bel ik hem", zegt Meulensteen. "Ik heb altijd gemerkt dat als het tegenzat, hij ontzettend sterk bleef. Je kon in zijn gedrag en woorden nooit zien dat hij twijfels had. Dat sloeg over op de spelers en ik wil hetzelfde bereiken bij Fulham."

Bezig met laden …