voetbalzone

Meunier staat na komst Dani Alves voor droomtransfer naar Real Madrid

Yanick Vos13 jul 2017, 23:10
Laatst bijgewerkt: 13 jul 2017, 23:10
Advertentie

Thomas Meunier hoeft na de komst van Dani Alves zeer waarschijnlijk niet meer te rekenen op een vaste basisplaats bij Paris Saint-Germain. Toch hoeft de Belgisch international niet te wanhopen, want hij staat volgens Marca voor een droomtransfer. Het Spaanse medium meldt donderdag namelijk dat Real Madrid in hem de ideale vervanger ziet voor Danilo, die op weg lijkt naar Chelsea.

Bij de Koninklijke wordt serieus rekening gehouden met het vertrek van de rechtsback. Dani Carvajal blijft derhalve over als enige rechtervleugelverdediger en Meunier moet zijn stand-in worden. Real Madrid strijdt jaarlijks mee op alle fronten en heeft daardoor een enorm druk programma. Om Carvajal af en toe wat gas terug te laten nemen, wil de Spaanse grootmacht Meunier naar Estadio Bernabéu halen.

Meunier maakte vorig seizoen indruk op trainer Zinédine Zidane, toen hij sterk speelde in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Barcelona. Het genoemde medium omschrijft de Belg als een sterke verdediger die graag de achterlijn van de tegenpartij opzoekt. Zijn type spel sluit aan bij de manier waarop de Franse trainer zijn ploeg wil laten spelen en daarom wil Zidane hem aantrekken.

Bezig met laden …