voetbalzone

Mexicaans tweetal zit elkaar hopeloos in de weg en laat spits scoren

Erik van Dam27 aug 2011, 16:25
Laatst bijgewerkt: 27 aug 2011, 16:25
Advertentie

Edgar Dueñas en Alfredo Talavera moeten hun teamgenoten voorlopig maar even uit de weg gaan. De verdediger en doelman zaten elkaar vrijdagavond hopeloos in de weg in de wedstrijd tussen Deportivo Toluca en Jaguares de Chiapas. Luís Gabriel Rey was de lachende derde die er met de bal vandoor ging en zo de eerste treffer mocht aantekenen; uiteindelijk bleek dat genoeg voor de winst.

Toluca en Chiapas ontmoetten elkaar vrijdag in de zevende speelronde van de Mexicaanse competitie. Bij een tussenstand van 0-0 leek er bij een verre trap van achteruit van Chiapas weinig aan de hand. De bal zeilde diep richting de defensie van Toluca en werd doorgekopt. Dueñas liep achter de bal aan, in de hoop dat doelman Talavera er tijdig bij zou zijn om 'm weg te trappen.

Dat bleek echter niet het geval; Talavera moest nog veel te veel meters maken en op het moment dat hij dacht te bal weg te pompen, sprong Dueñas op en tikte Talavera de bal tegen zijn medespeler aan. Dueñas viel en zijn keeper probeerde nog met een duik Rey van scoren af te houden, maar tevergeefs: de spits mocht zijn goal vieren en liet de twee stuntelende tegenstanders balend achter.

Bekijk hier het doelpunt van Luís Gabriel Rey:

Bezig met laden …