Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mexico wint bij start Copa América, maar moet vrezen voor zware blessure Edson Álvarez

Laatste update:

Mexico is de Copa América begonnen met een minimale overwinning. De ploeg van bondscoach Jaime Lozano was in het NRG Stadium in Houston met 1-0 te sterk voor Jamaica. Het andere duel in de groep tussen Ecuador en Venezuela eindigde in 1-2.

Bijzonderheden:


Bij Mexico waren basisplaatsen weggelegd voor (voormalig) Eredivisionisten Santiago Gimenez, Edson Álvarez en Jorge Sanchez. Zij zagen kort na rust een doelpunt van Jamaicaan Michail Antonio worden afgekeurd wegens buitenspel.

Twintig minuten voor tijd was Mexico wél trefzeker. Bij Jamaica kregen ze de bal niet weg uit het eigen doelgebied, waarna Gerardo Arteaga uithaalde vanaf de rand van de zestien en de rechterhoek vond.

Toch was er van een feeststemming nauwelijks sprake bij Mexico. Na een half uur spelen moest Álvarez de strijd namelijk staken. De middenvelder van West Ham United ging vanuit het niets op de grond liggen en greep meteen naar de knie. Hij werd door medische specialisten van het veld gereden.

Mexico - Jamaica 1-0:


69' 1-0 Gerardo Arteaga

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Aiaiai, maar mooi nieuws voor Labyad. Ten Hag zal wel bij hem uitkomen dan

23 juni 2024 om 09:11

Eerder Alvarez die laatste dagen gelinkt werd met United. Dat verhaal ksn nu ook naar de prullenbak verwezen worden

Houston. Een thuiswedstrijd voor mexico. Mooi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren