Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Micky van de Ven rondt droomtransfer naar Tottenham Hotspur af

Laatste update:

Micky van de Ven is officieel speler van Tottenham Hotspur, zo brengt de Londense club naar buiten. De van VfL Wolfsburg afkomstige verdediger (22) tekende na de succesvol verlopen medische keuring een vijfjarig contract in het Tottenham Hotspur Stadium. Volgens De Telegraaf betalen de Engelsen 40 miljoen euro vast en maximaal 7,5 miljoen euro aan bonussen, al brengt Tottenham geen officieel bedrag naar buiten.

De leiding van Tottenham meldde zich onlangs bij het management van Van de Ven, waarna de transfer in een stroomversnelling terechtkwam. Na het persoonlijke akkoord tussen club en speler is daar nu dus de definitieve transfer van de Nederlandse verdediger. The Spurs troeven met de miljoenendeal Liverpool en Bayern München af, die ook enige tijd in verband werden gebracht met de speler van Jong Oranje.

Van de Ven moet in het Tottenham Hotspur Stadium gaan concurreren met onder anderen Cristian Romero en Eric Dier. Davinson Sánchez gaat op zoek naar een nieuwe werkgever en de gesprekken over een langer verblijf van Clément Lenglet met Barcelona zijn nog niet gevoerd. De Fransman speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Tottenham.

Van de Ven maakte in de zomer van 2021 voor 3,5 miljoen euro de overstap van FC Volendam naar Wolfsburg, waar hij het afgelopen seizoen uitgroeide tot een onbetwiste basisspeler. De mandekker kwam tot 33 Bundesliga-duels en was met Jong Oranje actief op het EK Onder 21 in Georgië en Roemenië, dat voor Jong Oranje eindigde in de poulefase.

Vind jij Micky van de Ven goed genoeg voor Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Kassa rinkelt lekker in Volendam!

8 augustus 2023 om 13:08

Leuk voor Volendam en vooral heel leuk voor hem. Wat een geld voor een speler die net komt kijken en nul interlands heeft.

8 augustus 2023 om 13:34

Ja dat komt alleen doordat hij speelt op de enige positie waar Nederland een Surplus aan kwaliteit heeft lopen.

8 augustus 2023 om 13:34

Vrij bijzonder bedrag, voor een jongen die bij Jong Oranje een van de minste was….maar goed voor hem natuurlijk fantastisch.

8 augustus 2023 om 14:24

En dat zonder Champions League ervaring. Overigens hoorde ik vandaag dat het dan ook nog tegen grote clubs moet zijn om meer geld op te leveren

8 augustus 2023 om 15:13

Madmarcel, lijkt me logisch dat ze meer betalen wanneer iemand meer gepresteerd heeft. Wanneer je tegen Bayern, Frankfurt of Dortmund goed speelt is wel wat anders dan tegen Feyenoord, Twente en PSV.

8 augustus 2023 om 15:26

Hij was bij Jong Oranje helemaal niet een van de minste, hij was juist de beste verdediger die al het gestuntel van van Hecke moest oplossen.

Mooie stap voor Vd Ven en een mooi bedrag voor Volendam.

8 augustus 2023 om 13:35

Zeker mooie stap, benieuwd of hij kan aanhaken. Weer een optie voor Oranje erbij.

"bij het management van Van de Ven"

Wie is zijn management triouwens tegenwoordig? Nog bij bureau van Raiola (ben naam kwijt van die vrouw die nu overgenomen heeft).

8 augustus 2023 om 14:42

Jose Fortes Roddriguez is zijn zaakwaarnemer als ik mij niet vergis.

40 miljoen voor een modale speler als Van der Ven voor dit geld had je beter Timber kunnen halen

8 augustus 2023 om 13:16

Alleen had Timber de keuze voor Tottenham nooit had gemaakt als Arsenal hem ook wilde.

8 augustus 2023 om 13:26

En past Timber niet in het profiel cv waar Ange naar zocht.

8 augustus 2023 om 13:30

Ange wou verdediger met snelheid kan je vertellen Timber is aardig snel. Tapsoba, Scalvini, Le Normand ook en die zijn 15 klasses beter dan een modale speler als Van der Ven

8 augustus 2023 om 13:40

@bundy_sr
Tapsoba wordt nog altijd gelinkt aan Spurs. Het lijkt erop dat die transfer pas rond kan komen als de miljoenen van Kane worden ontvangen.

8 augustus 2023 om 13:45

Als je van de Ven een modale speler vindt, dan kijk je geen wedstrijden van Wolfsburg. Maar als ik zie dat je zijn naam al verkeerd typt dan zal je er weinig kijk op hebben.

8 augustus 2023 om 13:45

Ik hoop en denk dat Tapsoba niet naar spurs gaat. Leverkusen doet het super goed in de voorbereiding en met ook paar goede aankopen. Zullen komend seizoen zeker strijden voor de top4 in de Bundesliga.

8 augustus 2023 om 14:45

Of jij hebt alleen de eerste seizoenshelft van Wolfsburg gekeken. De tweede was al een stukje minder en ook bij Jong Oranje was hij niet geweldig.

8 augustus 2023 om 15:13

Hij wou inderdaad een verdediger met snelheid, en die heeft hij met VdVen ook. Daarnaast wilde hij graag een verdediger die goed kan verdedigen, en ook in de lucht z'n mannetje staat, daar is Timber dan weer minder in. Hij hoeft niet per se mee te kunnen voetballen, de bal naar de goede kleur schuiven is genoeg. Dan heb je meer aan een VdVen dan aan een Timber.

8 augustus 2023 om 16:48

Van der Ven is ook de snelste verdediger van de Bundesliga! Hij staat wekelijks zijn mannetje

8 augustus 2023 om 14:10

Kan je ook onderbouwen waarom je hem een modale speler vindt?

8 augustus 2023 om 15:06

Waarschijnlijk omdat hij blank is. Bundy_sr heeft schijnbaar een hekel aan discriminatie, maar schuwt discriminatie zelf absoluut niet. Ik had graag een goed onderbouwd antwoord willen geven, maar kijkend naar zijn reacties neig ik toch altijd naar iets niet-voetballend gerelateerd.

8 augustus 2023 om 15:39

Wat een gore racist ben jij. Geef vaak genoeg complimenten aan blanke spelers als Sutalo, Weghorst, Spertsyan, Isaksen, Frenkie en zo kan ik doorgaan veel hiervan stammen af van het Arische ras dat jij zo denkt zegt meer over jou. Denk dat heel veel mensen met me eens zijn dat Timber een klasse beter is dan Van de Ven

8 augustus 2023 om 17:03

@bundy_sr: Zo reageren op een comment van Sirius zegt juist heel veel over jou. Maar wacht nog steeds op een onderbouwing anders dan 'dat heel veel mensen het met je eens zijn'.

8 augustus 2023 om 20:55

Bundy, je weet dat de term Ariërs oorspronkelijk werd gebruikt voor Iraanse volken en de noord-indiers? Kennelijk gaat jouw kennis van geschiedenis maar een jaar of 80 terug..wat overigens ook voor een deel een verklaring is voor de reactie die je op Sirius geeft.

8 augustus 2023 om 21:52

/waarschijnlijk omdat hij blank is.
/
Ik heb een vergelijkbare reactie eerder gezien van iemand die dit beweerde, maar ik heb Bundy_sr nooit hierop betrapt. Hij heeft voor zover ik weet nooit een speler naar beneden gehaald vanwege zijn witte huidskleur.

Heb je concrete voorbeelden die jouw uitspraak staaft?

Ik heb wel voorbeeld van een of ander racistisch lijertje genaamd Tapinmaster die onderstaande schreef naar aanleiding van het aanvoerderschap van Steven Bergwijn zei:

/Zou wel aanvoerder zijn gemaakt omdat hij zwart is, om de Nederlandse vrouwen tevreden te houden. Want kwaliteit heeft hij duidelijk niet.
/
Heeft Bundy_sr vergelijkbare reacties of iets wat ook maar enigszins hiervan in de buurt komt?


8 augustus 2023 om 15:36

Alsof Timber naar spurs zou gaan. Arsenal is zijn droomclub.

8 augustus 2023 om 18:52

Prima speler maar niet in het centrum, ook heeft Spurs nooit interesse gehad in Timber. Zochten specifiek een Lcb en het liefst links met lengte en snelheid. Ook Tapsoba wordt nog gelinkt maar zie ik misschien alleen komen bij een eventueel verkoop van Kane terwijl wij echt nog niet genoeg kwaliteit in de verdediging hebben.

Ik ben wel erg blij met VdV gezien zijn profiel en potentie, heeft nog wel veel te leren maar is nog heel jong.

Wat een bedrag zeg. Vond m bij Jong Oranje/-21 niet heel bijzonder, maar volg de Duitse competitie niet, heeft het daar ongetwijfeld erg goed gedaan.

Ik hoop dat die droom van hem geen nachtmerrie wordt als hij een stap wil of kan maken naar een andere club, want Levy gaat hem gijzelen als een Handmaid in Gilead.

Jail time voor Micky , die komt daar nooit meer weg

8 augustus 2023 om 13:38

Misschien komt hij te kort voor het niveau, dan wil hij niet eens weg. Dan zal hij zelf roepen: gooi sleutels weg, lock me up!

Ja benieuwd of er clausules afgesproken zijn (denk het niet, want is geen grote naam nog). Als hij het erg goed doet en Spurs wil bijtekenen, dan echt moment om vertrekclausule op te nemen.

8 augustus 2023 om 15:23

Exact dit, als ze het goed doen willen ze maar wat graag weg en spreken we van een gevangenis, maar als ze keihard door de mand vallen willen ze maar wat graag hun contract uitzitten en die miljoenen bijgeschreven zien worden. Als hij echt graag een stap hierna wilde maken had hij maar een vertrekclausule op moeten laten nemen inderdaad, maar daarvoor wilde hij waarschijnlijk weer geen salaris inleveren. Dan ook niet zeuren als je aan je contract wordt gehouden.

Nog geen 12 maanden geleden vond men hem hier niet goed genoeg voor PSV en dendert nu de PL in, lekker bezig Micky!

Typisch spurs transfer, altijd mikken op sub spelers…

8 augustus 2023 om 13:38

Spurs is ook een subtop team, wat verwacht je dan dat zij grootste topspelers kunnen halen?

8 augustus 2023 om 14:57

@vivaultje
Typische reactie om makkelijk te scoren.

Spurs mikt nooit op de topspelers, maar veelal op talenten. Uit het verleden zijn genoeg voorbeelden met: Walker, Modric, Bale, Lennon of spelers die geen talent zijn, maar wel potentie. Carrick, Dembele, Son, vd Vaart etc. Ik zal er nog genoeg vergeten, maar deze schieten mij als eerste te binnen.

De business van Spurs is ook om talenten of potentiespelers te kopen en die door te laten groeien tot volwaardige basisspelers.

Dat moet lekker cashen zijn voor Volendam, is er bekend hoeveel ze precies krijgen?

8 augustus 2023 om 13:29

Weet niet hoeveel er naar Jonk en zijn mede investeerders gaat, dacht 15% doorverkoop in totaal dus minimaal 6 miljoen, zeg fifty fifty met Volendam betekent minimaal 3 miljoen voor beide partijen

8 augustus 2023 om 15:09

Iemand schreef een aantal dagen geleden dat investeerders 40 procent krijgen. In eerste instantie krijgt Volendam dus 3,6 miljoen euro. Aan de hand van bonussen kan dat dus meer worden.

Ik denk ook dat deze constructie Volendam gaat nekken. Die gaan niet altijd maar miljoenen binnenhalen en als de inkomsten tegenvallen, haalt Volendam slechts de helft binnen. Een minder seizoen en ze zijn nat.

Denk zelfs als beugelsdijk 20 jaar geleden geboren was, hij nu een top verdediger zou worden. Weer niet wat er tegenwoordig in het eten zit, maar de talentvolle centrale verdedigers blijven maar oppoppen

8 augustus 2023 om 13:26

Valt wel mee toch?

Van der Ven, Timber, Virgil, Botman, De Ligt, De Vrij, Ake. Hiervan zijn er 3 echt top derest subtop

8 augustus 2023 om 13:28

4 lijkt me. VVD, Botman, De Ligt en Ake.

8 augustus 2023 om 13:39

Bundy
Schuurs is ook aan kloppen op de deur. Geertruida bekijken als hij stap maakt naar Leipzig.

8 augustus 2023 om 13:42

Voor een land als Nederland is dit gewoon veel. Zit ook nog een groep achter met potentie.

8 augustus 2023 om 13:44

Schuurs is niet beter dan een Heitinga of Mathijssen

8 augustus 2023 om 14:01

Zo kansloos dat VVD bashen

8 augustus 2023 om 14:14

Waar wordt VVD gebashed dan?

8 augustus 2023 om 14:26

5 lijkt me want de Vrij was ook gewoon een absolute topverdediger

8 augustus 2023 om 14:27

Was idd. Is niet meer wat het geweest is.

8 augustus 2023 om 21:53

Maar is nog steeds van een hoger nivo dan Botman

1 goed seizoen in de Duitse middenmoot en je gaat al voor 40 miljoen naar Engeland. Wat een wereld.

Fantastische transfer voor hem. Ik ben heel benieuwd hoe hij zich gaat verhouden tot de top van de premier league. We hebben over verdedigers in Nederland niet te klagen. Voor het Nederlands Elftal is er in ieder geval meer dan genoeg keuze.

Snap niet echt wat er een droom is aan Spurs. Ja PL en leuk verdienen, maar je speelt echt precies voor helemaal niks, en je weet als je goed bent dat je bijna niet naar een betere club kan gaan vanwege die achterlijke voorzitter.

8 augustus 2023 om 14:14

Dat jij het niet snapt zegt niet zoveel, sterker nog zegt helemaal niks. Tottenham is in alles groter dan Wolfsburg, laat staan Volendam. Je speelt bij een zeer grote club, perfecte facilitetiten, stadion. Tsja dat je niet voor prijzen speelt lijkt mij logisch, maar dan kan je zoveel clubs afstrepen.

8 augustus 2023 om 14:18

In welke zin is Spurs een grote club? Mooi stadion, en dat is het. Spurs is de lachwekkendste club van Engeland. Vrij weinig eer te behalen.

8 augustus 2023 om 15:06

In mijn optiek zijn alle clubs in de PL groot. Zeker als je 2 jaar geleden bij Volendam speelt. Maar klaarblijkelijk mag het alleen een droom zijn wanneer je bij Barcelona terecht komt, en kan alles daaronder absoluut geen droom zijn. Ik zou het al een droom vinden om voor Volendam te spelen. Kan je je dat voorstellen?

8 augustus 2023 om 15:56

En meteen weer zo lekker overdeven het uiterste noemen. Man man.. Ik snap wel dat de PL een droom is, maar voor je carriere weet ik niet of Spurs de beste keuze is.

8 augustus 2023 om 16:49

Ik vind dit een mooie club. Alleen wordt deze club geleid door een belachelijke CEO.

9 augustus 2023 om 11:13

Spurs is een grote club qua supporters, stadion, competitie en begroting. Daarnaast spelen ze vrijwel altijd Europees voetbal en is geen enkele club die geen absolute top is blij om Spurs te loten. Het is geen Real, Barca, United of Bayern oid nee, maar echt wel groter dan menig Europese subtopper.

8 augustus 2023 om 14:16



Je geeft het zelf aan: PL en leuk verdienen.

Overigens ben ik Arsenal fan maar andere zaken spelen ook mee: geweldige traininginfrastructuur, ge-wel-dig stadion, factor Londen (als je stinkend rijk bent is het bijna nergens leuker dan in de Britse hoofdstad), en het is natuurlijk ook een club met een mooie en ja ook maken we er grappen over, glorieuze geschiedenis (vooral in de FA Cup en ook wat Europese successen).

Qua Levy heb je gewoon gelijk, maar zelfs dan lacht die vd Ven zich stinkend rijk.

8 augustus 2023 om 15:11

@r.vatros - Dat is wel heel simpel gesteld. Tottenham is een club die structureel in het linker rijtje van de Premier League eindigt, zelfs in een slechter seizoen. Dan kun je niet zomaar stellen dat je nergens voor speelt. Het is gewoon een grote club. Niet groter dan United, City, Chelsea, Arsenal en Liverpool, maar absoluut een grote club.

Prima club en stap voor hem. Gaat naar de BPL, wat goed is voor zijn ontwikkeling. Ben niet zo erg onder de indruk van hem tot nu toe. Vooral gebaseerd op Jong Oranje potten overigens.

Wel relatief snel voor een CV en linksbenig. Maar vond hem vaak nogal onrustig, onzeker en chaotisch overkomen. Met zo'n wilde als Romero dan naast je, ga je denk ik niet veel beter spelen? Al hoop ik voor Spurs da ze Tapsoba nog binnenhengelen... Dat is een absolute klasbak.

Zie Micky het wel goed doen met zijn snelheid en gedrevenheid, maar hij moet zich nog wel flink ontwikkelen wil hij vaste basisspeler worden.

Lekker wonen en spelen in Londen in een prachtig nieuw stadion.

Lekker aan de ketting liggen in de gevangenis van Levy. Wat een droom….

Ik vind dit heel zielig van Levy en Tottenham met de manier waarop ze deze transfer afhandelen. Ik vind het ongehoord om een club als Bayern iets te verwijten terwijl ze net juist hetzelfde doen. Ze sluiten eerst een akkoord af met het management van Micky van de Ven om dan doodleuk een akkoord te sluiten met Wolfsburg.
Jammer dat Wolfsburg het pokerspel niet harder kon maken.

het is in ieder geval een stap vooruit qua competitie en club (en portemonnee).
ben wel benieuwd naar hem, hoeveel beter hij nog kan worden.
hij heeft wel het fysiek van een centrale verdediger en is ook nog eens onwijs snel.

Ongelofelijk dat de Nederlandse traditionele top 3 deze jongen over het hoofd heeft gezien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren