voetbalzone

Middlesbrough ziet in Nederlander ‘grote speler’ en verlengt contract

Peter Nusselder04 aug 2011, 13:18
Laatst bijgewerkt: 04 aug 2011, 13:18
Advertentie

Op dezelfde dag dat Swansea City te horen kreeg dat de komst van NEC-keeper Jasper Cillessen geen optie is, vissen the Swans ook bij een andere Nederlander achter het net; aanvaller Marvin Emnes heeft zijn contract bij Middlesbrough verlengd, meldt Sky Sports donderdag.

/

Boro liet Leroy Lita woensdag naar Swansea vertrekken, maar houdt Emnes in Engeland. De club hoopte de aanvaller na een huurperiode over te kunnen nemen, maar Middlesbrough-trainer Tony Mowbray wil de Nederlander zelf gaan gebruiken. “We zijn blij dat we Marvin met een nieuw contract langer aan ons hebben weten te binden”, zegt de coach. Emnes tekende een verbintenis tot medio 2015.

“Na een succesvolle periode bij Swansea is Marvin teruggegkomen in ons team, en heeft hij aan het eind van het seizoen een prima indruk achtergelaten”, vervolgt Mowbray. “Hij kan komend jaar weer een grote speler voor ons worden, en het is een geweldige opsteker voor ons dat hij deel wil uitmaken van onze toekomst en dat hij zijn ambities bij Middlesbrough wil verwezenlijken.” Emnes scoorde tot dusverre vier competitietreffers voor zijn club in 54 duels.

Bezig met laden …