voetbalzone

Mignolet onder vuur: ‘Hij komt er wel overheen, hij is mentaal erg sterk’

Thijs Post21 jan 2014, 15:49
Laatst bijgewerkt: 21 jan 2014, 15:49
Advertentie

Simon Mignolet begon fantastisch bij Liverpool, maar de sluitpost begint foutjes te maken. In de laatste vijf competitieduels kreeg Mignolet negen treffers om zijn oren en diverse keren ging hij niet vrijuit. Verdediger Kolo Touré houdt echter vertrouwen in de doelman uit België. Volgens de mandekker is de hele verdediging verantwoordelijk voor de tegendoelpunten.

voetbalzone

“Simon komt er wel overheen, want hij is mentaal erg sterk”, laat Touré optekenen in de Liverpool Echo. “Ik heb hem ook verteld dat dit het leven van verdedigers en keepers is. Je kunt 120 wedstrijden spelen zonder een fout te maken. Vervolgens maak je twee fouten in twee wedstrijden en dan voelt het alsof je helemaal opnieuw moet beginnen.”

“Hij is een sterke vent en hij weet dat hij een grote rol speelt in ons seizoen”, gaat Touré verder. “Niet alleen Simon, iedereen moet reageren. De laatste vier hadden het beter kunnen doen. We weten dat we een sterke defensie hebben en voorheen lukte het ons wel om achterin de nul te houden. We gaan er weer aan werken op de training, zodat we in de toekomst weer beter opereren.”

Bezig met laden …