voetbalzone

'Mijn familie zou het mij niet vergeven als ik in deze wedstrijd niet speel'

Gijs Freriks17 nov 2014, 13:12
Laatst bijgewerkt: 17 nov 2014, 13:12
Advertentie

Engeland neemt het dinsdag in een oefenduel op tegen Schotland, maar dat is eigenlijk nooit een vriendschappelijke wedstrijd. Middenvelder Jack Wilshere vertelt in gesprek met de Daily Mail uit te kijken naar de Auld Enemy en hoopt dan ook speelminuten te maken op Celtic Park.

voetbalzone

"Zulke wedstrijden wil iedere international van Engeland spelen", zegt de 22-jarige contractspeler van Arsenal. "Geen enkel familielid van mij zou het mij vergeven als ik niet in actie kom, zoveel staat er op het spel. Zij zeggen al een tijdje dat er bij dit duel een geweldige atmosfeer zal gaan heersen. Daarom wil ik natuurlijk spelen."

In augustus 2013 speelden beide landen ook al tegen elkaar en toen won Engeland door een doelpunt van debutant Rickie Lambert met 2-3. Wilshere stond toen in de basis en herinnert zich die ambiance nog wel: "We zullen dinsdag echt niet lief voor elkaar zijn en daar zijn we ook klaar voor. Het is een beetje alsof Arsenal tegen Tottenham Hotspur speelt, of Liverpool tegen Manchester United. Vorig jaar was het ook niet bepaald vriendelijk", aldus Wilshere.

Bezig met laden …