voetbalzone

'Mijn goal werd door de arbiter om persoonlijke redenen afgekeurd'

Daniel Cabot Kerkdijk08 feb 2010, 08:57
Laatst bijgewerkt: 08 feb 2010, 08:57
Advertentie

Kevin Davies speelde zaterdag met Bolton Wanderers gelijk tegen Fulham (0-0). De captain kwam in het duel tot scoren, maar scheidsrechter Mark Clattenburg keurde de treffer af. Volgens Davies heeft de arbiter een probleem met hem en keurde hij het ‘zuivere’ doelpunt daarom af. "Toen ik zag wie de arbiter was, wist ik dat ik niets van hem cadeau kreeg. In de loop der jaren heeft hij meer tegen mij gefloten”, aldus een licht gefrustreerde Davies tegenover de Engelse media.

/

Clattenburg gaf de aanvaller van Bolton dit seizoen al vier gele kaarten en blijkt iets tegen Davies te hebben. "Volgens mij is het iets persoonlijks. Het enige positieve van dit weekend was dat ik geen kaart van hem kreeg", sprak Davies cynisch over de arbiter. De 32-jarige aanvaller kopte de bal in het doel, maar het doelpunt ging niet door na een vermeende overtreding op Brede Hangeland.

Davies had de verdediger van Fulham in de rug geduwd volgens Clattenburg. Uit de televisiebeelden bleek dat Hangeland nauwelijks was aangeraakt. “Het was een zuivere treffer, want Hangeland dook onder de bal door, waardoor ik kon scoren. Bovendien wist hij dat die een fout had gemaakt en het een geldig doelpunt was."

Bezig met laden …