voetbalzone

‘Mijn komst naar Chelsea heeft nog niet uitgepakt als ik had verwacht’

Robin Bruggeman23 mrt 2016, 13:50
Laatst bijgewerkt: 23 mrt 2016, 13:50
Advertentie

Asmir Begovic verruilde afgelopen zomer Stoke City voor Chelsea en de doelman had hoge verwachtingen van zijn nieuwe uitdaging in Londen. De international van Bosnië-Herzegovina kwam in de eerste helft van het seizoen nog regelmatig in actie toen Thibaut Courtois herstelde van een knieblessure, maar de laatste tijd zit hij weer op de bank. Begovic had dan ook meer verwacht van zijn tijd bij de regerend landskampioen.

/

“De transfer naar Chelsea was niet zo eenvoudig als het worden van de nummer één of nummer twee, ik voelde dat ik een nieuwe uitdaging nodig had”, vertelt hij aan The Evening Standard. “Het balletje ging rollen en de gesprekken klonken me als muziek in de oren. Ik wilde onderdeel worden van een fantastische club en het team helpen om prijzen te pakken. Het is nog niet zo gelopen als ik gepland had, maar hopelijk gaat dat veranderen en ziet de toekomst er beter uit.”

De 28-jarige doelman speelde tot nu toe twintig wedstrijden voor Chelsea, waaronder twaalf in de Premier League en vijf in de Champions League, en hield in totaal acht keer de nul. Begovic ligt nog de zomer van 2019 vast bij Chelsea.

Bezig met laden …