voetbalzone

'Mijn manager heeft woensdag een goed gesprek gehad bij Chelsea'

Bart Kruyt15 aug 2011, 23:28
Laatst bijgewerkt: 15 aug 2011, 23:28
Advertentie

Na Thibaut Courtois en Romelu Lukaku haalt Chelsea deze zomer wellicht nóg een Belgisch supertalent binnen. The Blues zijn Kevin De Bruyne van Racing Genk blijven volgen en overwegen om de middenvelder vast te leggen, om hem vervolgens weer te verhuren. “Hoeveel procent kans er is dat het Chelsea wordt? Dat kan ik niet zeggen, maar de kans zit erin”, zegt De Bruyne.

/

De negentienjarige middenvelder werd vorig jaar al met Chelsea in verband gebracht, maar tot een transfer kwam het destijds niet. De Engelsen zijn De Bruyne wel blijven volgen en zagen hem met Genk de competitie winnen. Chelsea haalde keeper Courtois al weg bij de Belgisch landskampioen en mogelijk volgt De Bruyne zijn voorbeeld.

"Mijn manager is woensdag nog naar Chelsea gegaan en heeft er een goed gesprek gehad”, zei de middenvelder bij Extra Time. “Misschien komt er voor het einde van de maand een overeenkomst uit de bus, want dit is voor de drie partijen een goeie zaak. Als er een akkoord met Chelsea zou komen, zou ik zeker nog een jaar in Genk blijven. Hoeveel procent kans er is dat het Chelsea wordt? Dat kan ik niet zeggen, maar de kans zit erin. Mijn gevoel zegt dit te doen, ik kies altijd op gevoel."

Bezig met laden …