voetbalzone

‘Mijn panna ging heel de wereld over omdat ik het bij Ronaldo deed’

Daniel Cabot Kerkdijk05 nov 2013, 20:45
Laatst bijgewerkt: 05 nov 2013, 20:45
Advertentie

Cristiano Ronaldo is een van de beste aanvallers ter wereld en drijft regelmatig tal van verdedigers tot wanhoop. In de Clásico tegen Barcelona kwam hij er echter niet aan te pas en bovendien werd hij enigszins door Daniel Alves voor schut gezet. De Braziliaan drong het strafschopgebied van Real Madrid binnen door de bal uit de draai door de benen van de Portugees te spelen. De beelden van de individuele actie gingen vervolgens heel de wereld over.

/

Alves zelf blijft er rustig onder, ook toen hij dinsdagavond de vraag kreeg of hij in het Champions League-duel met AC Milan hetzelfde zou doen bij Kaká of Mario Balotelli. “Iedereen is gewend dat alleen aanvallers dat doen. Ik vond het zelf een normale actie. Mijn panna ging heel de wereld over omdat ik het bij Cristiano Ronaldo deed”, verzekert hij.

Alves kreeg ook de vraag wat hij vond van de controverse rond Joseph Blatter en diens uitspraken over Ronaldo. “Iedereen heeft zijn mening. Ik snap eerlijk gezegd de ophef niet. Er zijn mensen die Lionel Messi beter vinden en er zijn mensen die Ronaldo beter vinden. De imitatie door Blatter was wel slecht”, knipoogde de Braziliaan.

Bezig met laden …