voetbalzone

'Mijn situatie bij Real is ingewikkeld, maar ik heb nergens spijt van'

Bart Kruyt13 mrt 2015, 16:00
Laatst bijgewerkt: 13 mrt 2015, 16:00
Advertentie

Iker Casillas keepte dinsdag tegen Schalke 04 'niet zijn beste wedstrijd', zo concludeerde de doelman van Real Madrid zelf, en de clubicoon krijgt al geruime tijd te maken met de nodige kritiek. Toch lijkt Carlo Ancelotti niet van plan te zijn om in te grijpen en dat betekent slecht nieuws voor Keylor Navas, die sinds de zomer bij Real zit en hoopt dat hij snel de kans krijgt om zich te laten zien.

voetbalzone

Het is alweer twee maanden geleden dat de 28-jarige Costa Ricaan voor het laatst in actie kwam. "Na het WK had ik meerdere opties, maar ik koos voor Real", zegt Navas. "Ik ben bij de club waar ik wil zijn en ik zal vechten voor mijn kans. Mijn situatie bij Real is ingewikkeld, maar ik heb nergens spijt van. Ik zal hard blijven werken, zoals ik altijd heb gedaan."

"Ik hou van uitdagingen", vervolgt Navas, die in de zomer werd overgenomen van Levante. "Ik heb na dit seizoen nog een contract voor vijf jaar en ik zal zo professioneel mogelijk zijn. Wanneer ik de kans krijg om te spelen, wil ik mezelf zo goed mogelijk laten zien." Navas keepte pas twee competitieduels voor Real en maakte verder nog speelminuten in de Champions League en Copa del Rey.

Bezig met laden …