voetbalzone

‘Mijn WK-droom spatte van het ene op het andere moment uiteen’

Peter Nusselder07 jun 2014, 14:37
Laatst bijgewerkt: 07 jun 2014, 14:37
Advertentie

Er was vrijdagavond tot luttele minuten voor het rustsignaal tijdens de vriendschappelijke interland tussen Duitsland en Armenië niets aan de hand voor Marco Reus, maar door een ongelukkig duel met Artur Yedigaryan eindigde de wedstrijd voor de aanvaller van Borussia Dortmund rampzalig: op zaterdag kwam naar buiten dat Reus het toernooi om de wereldtitel zal moeten missen.

voetbalzone

De vleugelspeler liep een enkelblessure op en moet het WK in Brazilië aan zich voorbij laten gaan. Reus kan nog amper bevatten wat hem is overkomen. “Ik weet werkelijk niet hoe ik in woorden moet uitdrukken hoe ik me op dit moment voel”, geeft de sterspeler van Borussia aan op de officiële website van zijn club. “Mijn droom spatte van het ene op het andere moment uiteen”, maakt Reus duidelijk.

De aanvaller geeft zichzelf echter niet de tijd om bij de pakken neer te zitten. “Ik moet nu weer vooruitkijken en mijn revalidatie professioneel aanpakken, want ik moet weer verder. Ik kom nog sterker terug dan ik al was”, belooft Reus, die hoopt dat het Duits elftal ook zonder zijn inbreng zal presteren in Brazilië. “Mijn gelukwensen gaan uit naar het team, hopelijk kunnen ze ons doel ook zonder mij bereiken.”

Bezig met laden …