voetbalzone

'Mijn zaakwaarnemer heeft inderdaad contact gehad met Barcelona'

Bart Kruyt01 okt 2015, 18:40
Laatst bijgewerkt: 01 okt 2015, 18:40
Advertentie

Barcelona blijkt inderdaad in de race te zijn om Sofiane Feghouli over te nemen van Valencia. De Champions League-winnaar wordt in de Spaanse media al een tijdje in verband gebracht met de vleugelaanvaller en Feghouli heeft van zijn zaakwaarnemers begrepen dat er inderdaad iets speelt.

voetbalzone

De Algerijn staat sinds 2010 onder contract bij Valencia, al werd hij in zijn eerste seizoen nog verhuurd aan Almería, en is een kandidaat om de erfenis van de vertrokken Pedro op zich te nemen. “Mijn zaakwaarnemer heeft contact gehad met Barcelona”, zegt Feghouli tegen het Algerijnse medium Le Dauphine. “Maar op het moment ben ik daar helemaal niet mee bezig. Ik concentreer me op het spelen van de wedstrijden.”

De 25-jarige Feghouli beschikt over een aflopend contract bij Valencia en zou in januari dus voor een schijntje opgepikt kunnen worden. De 35-voudig international laat echter weten dat er wel wordt gesproken over een verlenging van de samenwerking. Naast Feghouli zou ook Valencia-verdediger Shkrodran Mustafi een doelwit zijn van Barcelona.

Bezig met laden …