voetbalzone

‘Mijn zaakwaarnemer moet het nu gaan regelen met Marcel Brands’

Daniel Cabot Kerkdijk13 sep 2016, 07:00
Laatst bijgewerkt: 13 sep 2016, 07:00
Advertentie
/

Het lag niet in de planning van Luciano Narsingh om vanaf deze maand in het tenue van PSV te spelen. De aanvaller wilde zijn geluk in het buitenland beproeven, maar uiteindelijk bleef hij in Eindhoven. PSV wil nu snel het contract van de snelle aanvaller openbreken en verlengen en daar staat Narsingh welwillend tegenover.

"Er was interesse, maar daar heb ik niet voor gekozen. Ik had naar Turkije gekund en naar de Premier League, maar dat laatste kwam pas in de laatste zes uurtjes van de transfertermijn", zo licht Narsingh dinsdag in De Telegraaf toe. "Ik ga niet zes uurtjes voor de transferdeadline beslissen om weg te gaan, terwijl ik niet eens bij die club ben wezen kijken."

Na een goed gesprek met technisch manager Marcel Brands koos Narsingh ervoor om bij PSV te blijven. Hij wil zijn aflopende contract graag verlengen. "Mijn zaakwaarnemer moet het nu gaan regelen met Marcel Brands. Ik heb een heel positief gevoel bij PSV. Ik ben gelukkig, ik ben gezond, dus ik mag niet klagen", zo benadrukt de aanvaller in het dagblad.

Bezig met laden …