voetbalzone

‘Mijn zoon wil dat Arsenal zondag van ons wint, dat wordt geen zakgeld’

Daniel Cabot Kerkdijk12 mrt 2016, 09:45
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2016, 09:45
Advertentie
/

Watford wil zich zondag ten koste van Arsenal voor de halve finales van de FA Cup plaatsen. Troy Deeney, aanvaller en captain van the Hornets, hoeft niet op de steun van zijn zoon te rekenen. De zesjarige Myles is een fervent fan van Arsenal en wil dat de ploeg van Arsène Wenger als winnaar van het veld stapt.

“Mijn zoon kijkt heel erg uit naar deze wedstrijd”, vertelt Deeney zaterdag in gesprek met diverse Britse media. “Hij is een fan van Arsenal en het is de eerste keer dat hij naar het Emirates Stadium gaat. Hij is zes jaar. Het maakt hem niet uit of papa wel of niet speelt. Hij wil dat Arsenal van ons wint, net als op FIFA. Ik zal er mee moeten leven. Maar dit weekeinde krijgt hij geen zakgeld!”, zo knipoogt Deeney.

Watford heeft tot dusver nog geen enkel tegendoelpunt in het toernooi om de FA Cup om de oren gekregen. Het team van Quique Sánchez Flores zegevierde over Newcastle United (1-0), Nottingham Forest (0-1) en Leeds United (1-0). Arsenal was te sterk voor Sunderland (3-1) en Burnley (2-1) en had een replay nodig om Hull City (0-0 en 0-4) van zich af te schudden.

Bezig met laden …