Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mike Verweij noemt bedrag dat Ajax moet betalen voor Wout Weghorst

Laatste update:

Ajax heeft een ‘precisieoperatie’ nodig om Wout Weghorst weg te kapen voor de neus van FC Twente, zo schrijft Mike Verweij van De Telegraaf vrijdagmiddag. De journalist bevestigt het nieuws van het Algemeen Dagblad dat de Amsterdammers hebben aangeklopt bij Burnley voor de spits. Volgens Verweij mikken de Engelsen op een transfersom van 5 miljoen euro.

Weghorst zelf staat open voor een transfer naar Ajax, maar Verweij weet dat zijn komst vanwege de financiën geen abc’tje is. “Met de 13 miljoen euro van de transfer van Georges Mikautadze naar FC Metz op zak zou de komst van Weghorst een inkoppertje moeten zijn, maar door de benarde financiële positie van de in verval geraakte Nederlandse topclub is niets minder waar.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“De Franse miljoenen zijn gedeeltelijk nodig om financiële gaten te dichten en de prioriteit van Ajax ligt bij een rechtsbuiten”, aldus Verweij, die weet wat Burnley voor Weghorst verlangt. De journalist heeft van insiders vernomen dat the Clarets een prijskaartje van 5 miljoen euro om Weghorsts nek hebben gehangen.

De clubleiding van Ajax ziet in Weghorst de vervanger van Chuba Akpom, die mag vertrekken om wat inkomsten te genereren. Men is ervan overtuigd dat de 32-voudig international van Oranje een ‘sensatie’ kan worden in de Johan Cruijff ArenA. Toch zou Weghorst momenteel nog in de wachtkamer zitten.

“De Amsterdammers willen Akpom onder geen beding voor 1 augustus laten gaan”, weet Verweij. “Die dag staat de return van de tweede voorronde van de Europa League op het programma en de Engelsman is onmisbaar.” Indien het Nederlands elftal de eindfase van het EK haalt, zijn Brian Brobbey en Weghorst begin augustus nog op vakantie. Ajax hoopt dat laatstgenoemde volgende maand nog beschikbaar is.

Weghorst, die eerder lobbyde voor een transfer naar FC Twente maar nu ook naar Ajax wil, moet geduld houden voor een mogelijke transfer naar Amsterdam. Ondertussen hopen de Tukkers, die inmiddels ook op andere borden schaken, nog altijd op zijn komst.

Verweij heeft voor zijn artikel ook navraag gedaan bij Alex Kroes, technisch directeur van Ajax. “Kroes is om een reactie gevraagd, wil niet specifiek op de naam Weghorst ingaan, maar zegt in algemene zin dat ’Ajax zoals het hoort lijntjes heeft uitgegooid naar diverse spelers’.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties

Weghorst heeft in een eerder stadium toch aangegeven dat het een droom is voor hem om ooit nog voor Twente te voetballen?

7 juni 2024 om 13:52

Lijkt me ook stug dat hij voor Ajax gaat kiezen. Aangezien hij daar maximaal 2e spits is met Brobbey voor zich. Dit gaat gewoon een top aankoop zijn voor Twente. Ben zelf niet zo fan van hem, maar die schiet er gewoon minimaal 15+ in. Topspeler voor de Eredivisie

7 juni 2024 om 13:55

Ik denk dat Weghorst niet onder doet voor Brobbey hoor. Hij is even sterk, maar een betere afmaker.En daarbij zou Ajax een transfer opbrengst voor Brobbey heel goed kunnen gebruiken als ik de verhalen moet geloven.

7 juni 2024 om 13:57

Als Brobbey verkocht wordt, wat best realistisch is, dan wordt het toch een totaal ander verhaal.

7 juni 2024 om 13:59

Ik denk dat ze qua goals wel rond hetzelfde aantal zullen eindigen. Weghorst vind ik voor de rest net niks eigenlijk. Niet snel, niet technisch etc. Maar loopt ook bij Oranje gewoon 1 op 3. Beetje de mindere Dirk Kuyt. Zou hem er liever bij hebben als 2e spits dan Akpom. Maar Weghorst heeft zich zo nadrukkelijk uitgesproken richting Twente, het is zijn droom. Kan het me niet voorstellen.

7 juni 2024 om 14:01

@PSV18 - Ik vind het niet echt realistisch. Ik laat in het midden of hij het waard is, maar Ajax gaat minimaal 50 miljoen vragen voor Brobbey (ook zonder goed EK). Wie gaat dat in godsnaam betalen?

7 juni 2024 om 14:11

Niemand gaat 50 miljoen betalen voor Brobbey. Zijn er ook afspraken over gemaakt? Ajax wilt hem behouden maar wat wilt Brobbey zelf?

7 juni 2024 om 14:22

Sorry maar Brobbey, als die er 3 inschiet op het EK gaat ie makkelijk voor 50 miljoen weg. Ik begrijp dat niet ajacieden het heel jammer vinden en onterecht , maar een aanvallend talent van ajax, jong, die een goal kan maken, die gaat voor de hoofdprijs. Dat is nu eeenmal het geluk van het hebben van een proven trackrecord met voorgaande transfers als van Basten, Bergkamp, Kanu Kluivert, Zlatan en Suarez. Een scorende jonge ajax spits gaat voor de hoofdprijs. Das gewoon een regel in europa.

7 juni 2024 om 14:35

" maar wat wilt Brobbey zelf?" Brobbey zelf heeft nog een driejarig contract. Als Ajax hem als een van de pijlers ziet en hem wil behouden (tenzij er eventueel een exorbitant bod van 50 miljoen ofzo binnenkomt, dan zullen ze een verkoop nog overwegen) dan speelt Brian gewoon in Amsterdam volgend seizoen. Dat heeft niets met willen te maken verder.

7 juni 2024 om 14:37

Die moet echt wel wat meer doen hoor om 50 miljoen waard te zijn. Bij Ajax doet die het niet eens geweldig. In Europa helemaal niks laten zien. Zal weinig kansen krijgen bij het EK. Die gaat echt geen 50 miljoen opleveren.

Sander,

Afhankelijk van of er afspraken zijn gemaakt natuurlijk. Als je kijkt hoe Kroes reageert dan lijkt het erop alsof er geen afspraken zijn om te vertrekken. Dan zal hij wel blijven idd.

7 juni 2024 om 14:40

Brobbey moet eerst maar eens aan spelen toekomen in Oranje, die wordt geen basisklant. Zeker niet als hij in de voorbereiding al kansen staat te verprutsen. En dan blijft er een spits van de nr5 van Nederland over waarbij Ajax zijn historie en naam nog mee heeft, maar dat zal geen 50 miljoen waard zijn.

7 juni 2024 om 14:43

Kan me niet voorstellen dat er nu al afspraken met hem zijn gemaakt nee. Ajax heeft hem met de nodige bombarie voor een vermogen teruggehaald uit Leipzig terwijl het een jongen uit de eigen opleiding is. Toen heeft hij een vijfjarig contract getekend, in zijn eerste seizoen speelde hij lang niet altijd basis (slechts vijf keer 90min.) en nu zit zijn tweede seizoen er net op en is hij eigenlijk dit seizoen pas echt volledig doorgebroken. Dat je na een volgend seizoen met hem meedenkt voor een mooie transfer als hij goed presteert, soit. Maar nu toch nog niet.

7 juni 2024 om 14:48

Brobbey heeft niks te willen want hij heeft een contract getekend

7 juni 2024 om 15:06

@clarkkent ik snap dat je dat hoopt, maar scouts hebben Brobbey de afgelopen jaren vooral niet fit of op de bank in Duitsland gezien. Daar ga je never 50 miljoen voor vangen.

7 juni 2024 om 15:13

We gaan het zien suc6. Ik heb al heeeel veel spelers de afgelopen 5 jaar omlaag gepraat zien worden in prijs om dan alsnog voor de hoofdprijs te vertrekken. Daramy, Antony, Marin, Schuurs, Dest noem het maar op.

7 juni 2024 om 15:13

Psv18 denk je ja? Kan me niet voorstellen, zou het dom van hem vinden. Hij is net terug bij Ajax, en helemaal niet klaar voor het buitenland.

7 juni 2024 om 15:15

suc6magnet, romarky, arsenal890, messi bazoer. Ik noteer even jullie namen, dan benader ik jullie wel als ie voor 50 miljoen plus verkocht wordt.
Nogmaals, aanvallend talent van ajax gaat puur door historie voor de hoofdrijs weg. Een jonge nederlandse spits van een topclub die in jet slechtste seizoen ooit nog 18x scoort. die staat er gewoon goed op. Zoals ik al zei, geef m 2,3 goals bij het EK en hij is weg.

7 juni 2024 om 15:33

Mij naam mag je ook noteren, ik ben een fan van Brobbey. Maar realistisch voor zijn tekortkomingen, die 50 miljoen is uitgesloten zeker na ons slechte seizoen en huidige positie.

7 juni 2024 om 19:07

ik zeg ook niet nu he, ik zg als ie er drie inschiet op het ek en opvalt. De combinatie goed ek met ajax achtergrond, is gewoon echt een mega trekker. zo werkt die opoortunistische voetbalwereld nou eenmaal.

7 juni 2024 om 23:11

50 mil? Ik zie het niet gebeuren, maar ik heb gekkere transfers gezien in het verleden. Ook ik zie Brobbey graag spelen en mag hem graag, maar het is zeker nog geen top. Voor zijn ontwikkeling zou het sowieso beter zijn als hij nog een jaartje blijft. Al denk ik wel dat Ajax hem laat gaan als er een club op de stoep staat met 50 mil. Het geld is immers hard nodig op dit moment.

7 juni 2024 om 14:10

Als alle (grote, ervaren) spelers die ooit hebben aangegeven nog eens voor Ajax te willen spelen ook daadwerkelijk naar Ajax zijn gekomen, had Ajax nu niet met dit vreemdelingenlegioen en in deze positie gezeten.

7 juni 2024 om 14:16

Heel apart inderdaad. Maar hij weet natuurlijk ook dat wanneer Twente er niet uitkomt met Burnley dat hij verder moet kijken. De interesse vanuit meerdere clubs is weinig positief voor het transferbedrag (en zit de kans er dik in dat Twente moet afhaken)

7 juni 2024 om 14:23

Weghorst is al rond met Twente. Dat hebben zijn naasten zelfs al bevestigd in onderlinge kringen. Dat Weghorst graag naar Ajax wil is niet waar

7 juni 2024 om 14:54

Nou, fijn dat jij dit weet. Als Weghorst nou zelf even die 5 miljoen neerlegt bij Burnley, dan kan hij naar zijn geliefde Twente.

Prima bedrag voor een prima speler voor Ajax. Positie is echter geen prio om daar een speler aan te trekken voor basisplaats niveau. Denk ook niet dat Brobbey of Weghorst op de bank wilt gaan zitten bij dit Ajax.

Voor 5 miljoen mag AZ ook wel aankloppen wat mij betreft. Garantie voor doelpunten en een verleden bij de club. Kunnen Zeefuik en Meerdink in de tussentijd minuten maken en zich ontwikkelen en dan 1e spits worden als Wout weggaat.

Tja, WW eventueel naar Ajax, wie had dat gedacht. Wie gaat er nu lachen, de anti-Ajax clan of Ajax fans? En wie, als het door gaat, over een half jaar....

7 juni 2024 om 13:55

Oud United speler die naar Ajax kan/wilt. Heeft toch een aardige cv?

7 juni 2024 om 14:02

Dit is Verlosser Kroes zijn hand, Weghorst. Tsja, houd dan beter Akpom en zorg voor een spits die Brobbey zal opvolgen gezien die ook niet al te lang meer blijft. Ik snap dat CoL geen aantrekkingskracht heeft maar of je met Weghorst de lijn naar boven in zet betwijfel ik zeer. Maar goed, ik laat me graag verrassen.

7 juni 2024 om 14:34

Dat dachten ze van marko pantelic ook en hoeveel scoorde die toen ineens

Lijkt me geen slecht pan. Heeft mentaliteit, ervaring en in de Eredivisie genoeg scorend vermogen. Lijkt mij voor beide partijen een prima transfer.

7 juni 2024 om 14:22

Een a-typische Ajax spits, maar dit zou zo maar kunnen werken. Moet wel accepteren dat hij achter Brobbey in de pikorde staat (Brobbey vertegenwoordigt kapitaal); als Brobbey blijft tenminste.

Laatst in het topic over Driouech werd gezegd dat Twente een transfersom boven de 3 à 4 miljoen eigenlijk niet kon neerleggen voor één speler. Kunnen zij Weghorst wel betalen dan?

7 juni 2024 om 13:56

WW kan wel een verschil maken voor een top 3 of top 6 klassering. Hij kan je zo maar eens die miljoenen extra opleveren.

7 juni 2024 om 14:20

Kunnen of willen.. vorig jaar konden ze het met Ugalde en dat geeft ze geen windeieren gelegd want binnen een jaar vertrok hij voor 3x zoveel. Twente heeft de zaken financieel goed op orde en speelt de nodige wedstrijden Europees. Voor buitenkansjes kan Twente geld vrijmaken, maar niet voor zomaar elke speler en positie.

Irritante vent. Maar goed, misschien heeft Ajax zo'n type juist wel nodig.

Als Akpom vertrekt is het misschien wel een goede keus. Mits hij kan leven dat hij niet de eerste spits is, maar tegelijkertijd is gebleken dat Brobbey ook altijd wel wat pijntjes heeft. Daarnaast kan de ploeg wel wat karakter gebruiken, en dat is waar Weghorst natuurlijk in uitblinkt.

Maar ik zou als Ajax zijnde eerst de prioriteiten op andere posities leggen.

Ik snap dat Akpom wel wat waarde representeert en je geld nodig hebt. Maar als je Akpom 1 op 1 met Weghorst gaat vervangen… Akpom is toch gewoon met twee vingers in zijn neus beter dan Weghorst zou ik zeggen.

7 juni 2024 om 14:17

Akpom beter? Waarin dan? Heeft het qua statistieken inderdaad niet verkeerd gedaan, maar meer is het niet?

8 juni 2024 om 08:18

Ik denk dat je met Akpom een meer dynamische speler hebt waar je uiteindelijk meer opties hebt, nog buiten de statistieken. Dat gezegd hebbende,
ik laat me graag verrassen

7 juni 2024 om 14:25

Toch niet helemaal mee eens. Weghorst is natuurlijk geen wereld top en een beetje een rare vogel. Maar hij zit natuurlijk ook niet helemaal voor niets bij het Nederlands elftal, heeft het in de Bundesliga ook gewoon jarenlang prima gedaan. Akpom is op het hoogste niveau niet verder gekomen dan een avontuur in Griekenland waar ook niet heel veel scoorde en een jaartje 2e keus zijn in Amsterdam.

Misschien is Akpom meer een laatbloeier en iets beter. Zelf denk ik dat Weghorst de betere speler is. Heel veel beter is Akpom sowieso niet, en anders heeft hij dat de afgelopen jaren goed weten te verbergen.

Ik snap die negativiteit om weghorst niet zo. Is gewoon een prima speler voor Ajax.

7 juni 2024 om 14:00

Vanuit de media natuurlijk altijd extreem veel negatieve beeldvorming omtrent hem geweest. Helpt niet.

Welnu, wat wil Wout Weghorst? Warempel! Twente denk ik toch.

Ik zie dit vooral zitten ivm zijn mentaliteit. Dat is denk de grootste toegevoegde waarde voor Ajax.

Op zich geen gekke gedachte op dit soort type speler te halen. Misschien komt dit wel uit de hoed van van Gaal, die had immers toen hij trainer van Ajax was Jonh van Loen in zijn selectie.

Tja...waarom niet? Maar wat ga je met Brobbey doen?

7 juni 2024 om 15:59

Erbij zetten. En dan met wingbacks spelen ipv buitenspelers, want die hebben we toch niet.

Bergwijn en Berghuis verkopen voor veel te veel geld en dan 5-3-2 spelen met Brobbey en Weghorst voorin.

Gaaei kan dan als rechter wingback (hoeft ie niet te verdedigen) en dan links wel nog een fatsoenlijke nemen.

Kunnen Sutalo, Kaplan en Hato ook alle 3 achterin, waarbij Hato kan inschuiven om meer voetbal naast Henderson te brengen.

7 juni 2024 om 16:57

Ik neem aan dat er na Weghorst nog meer spelers komen en gaan 😀 hopelijk

7 juni 2024 om 17:43

Weet ik niet. Ik hoop het ook. Maar de geldpot is niet zo goed gevuld, dus iets meer vormen naar je huidige groep is misschien wel een vereiste.

7 juni 2024 om 20:52

Misschien kan gaaei gebruikt worden als rechtsbuiten, net als frimpong bij Oranje

Dat is er wel een die zich 90min de pleuris loopt, kunnen die andere 9 een voorbeeld aan nemen.

Voor 5 miljoen haal je een speler in huis die de broodnodige ervaring, winnaarsmentaliteit én drive met zich meebrengt. Iets wat in deze selectie zo ontbrak het afgelopen seizoen. Het is een absolute anti-held. Eentje die overal weet te presteren puur op basis van zijn karakter. Ik ben nooit fan geweest van het type speler, maar ik heb liever Weghorst in mijn team dan dat ik er tegen speel. Nu nog een Eriksen transfervrij oppikken en een ervaren cv en er kan zomaar eens een leuk elftal ontstaan.

Zo zie je maar weer hoeveel er dom geroepen wordt. De centen van Mikautadze kunnen niet uitgegeven worden omdat er met zijn verkoopprijs geen winst geboekt is en niet zozeer omdat er een gat gevuld moeten worden. Het bedrag wat overgehouden is aan Mikautadze zal soort gelijk zijn als zijn boekwaarde (die bij verkoop in een keer afgeschreven moet worden). Ajax heeft dus nog geen budget vrijgemaakt voor spelers. Wat ze hebben gedaan met die verkoop is de kostenposten salaris en afschrijvingen omlaag gebracht, waardoor in theorie de begroting omlaag kan c.q. begroting technisch ruimte is gemaakt voor een nieuwe speler tegen dezelfde koste post als Mikautadze. Boekhoudkundig is de verkoop van die Portugees winstgevender dan Mikautadze omdat Ajax op de Portugees reeds twee jaar heeft kunnen afschrijven ipv een.

5 miljoen vind ik meevallen voor Weghorst. Ueda heeft het niet vind ik. Gevalletje Danilo. Weghorst gaat 20 doelpunten maken in de eredivisie. Gimenez gaat weg en verkoop Ueda ook maar. En haal er bijvoorbeeld dalinga voor. Weghorst en Dallinga als nieuwe spitsen kun je wel de CL mee in. Weghorst heeft de winnaarsmentaliteit en Dallinga kan nog doorgroeien tot een topspits. Of te Kloese moet komen met een topspits

Ik heb ajax van niets iets zien worden terug naar niets

Bijzonder dat je in een paar seizoenen zoveel geld kunt weggooien. Beetje hoogmoed gehad in Amsterdam en denken dat je met dikke transfersommen en dikke lonen tot in eeuwigheid elk jaar de Champions League kan halen. Een voorbeeld voor andere Nederlandse clubs: blijf gewoon normaal doen en bouw het langzaam op,want voor je het weet ben je het lachertje van Nederland

7 juni 2024 om 16:04

Ach Marcel, straks wordt er weer een jeugdspeler voor 40 mln verkocht en het leed is weer gecompenseerd. Zo gaat het al jaren. Brobbey, Taylor, Hato, Kaplan vertegenwoordigen een enorme waarde, wat je ook van ze vindt als speler.

Ik hoor niet tot de Ajax-puristen die iemand als Weghorst niet bij Ajax wil zien, al vind ik het naast een beperkte voetballer ook een nogal irritante gast, maar goed. Wat ik me vooral afvraag is waarom zou Weghorst in vredesnaam voor Ajax kiezen? Hij kan onbetwiste basisspeler worden bij zijn absolute droomclub FC Twente. Waarom zou hij dan voor een plek op de bank bij Ajax kiezen? Want dat is namelijk de plek van Akpom. En het zou ook precies zijn waarom Weghorst een toevoeging aan Ajax zou zijn. Niet geschikt om een hoofdrol in de opbouw te vervullen, en ik neem toch aan dat plan a en b bij Ajax over de opbouw gaan. Maar als het allemaal niet lukt, tikt hij ze er uit het niets toch in, dus uitermate geschikt voor de Akpom-rol. Maar nogmaals, waarom zou hij dat doen. Voor het geld? Zo veel meer is het toch niet bij Ajax, en volgens mij heeft hij zijn schaapjes al wel op het droge. Dit bericht lijkt toch meer op Ad/telegraaf clickbait.

Ik snap al die reacties niet helemaal. Wout is een prima stand-in voor Ajax. Werkt ongelooflijk hard, scoort zijn doelpuntjes her en der en ervaren. Men doet net alsof het een krankzinnig slechte spits is.

Weghorst staat toch wel haaks op dat idee van de 'Ajax spits' die zo'n beetje een halfgod is met fluwelen voeten, inzicht en elke bal in de kruising mikt. Lekker naar Twente Wout!

Vandaag interview met Weghorst gelezen? Baalde ervan slechts invaller te zijn bij NL-elftal. Denk je dat hij voor zo'n rol bij Ajax zal kiezen? Brobbey zal bij Ajax altijd eerste keus zijn om zijn marktwaarde goed te houden. Weghorst levert hen niks meer op en dan Brobbey als 2e viool over 1-2 seizoenen ook niet. Zó dom zijn ze bij Ajax ook niet.

Lammers een veel betere optie. Past bij Ajax, ook niet al te duur en restwaarde.

Dit moet je als Ajax toch niet willen. Maar ja dit is de realiteit, geen A klasse speler die meer naar de slangenkuil in Amsterdam wilt komen.

Dan kan beter niks uitgeven dan weghorst te halen, laat hem lekker naar Twente gaan, als ajax moet je toch betere spelers vinden dan hem.
Akpom was geen ajax speler, weghorst is dat ook niet

Ik schrok in eerste instantie, maar als (goedkopere) vervanger van Akpom zou het wel prima zijn. Hij is wel ouder en heeft geen restwaarde, maar als je door Akpom te verkopen een financiële klapper kunt maken is dat het overwegen waard.

Tweede spits achter Brobbey, lijkt me dan.... Dan kan ie toch veel beter naar Twente? Ook nog eens voorronde CL met wie weet wat daar uit komt. ..

Ik heb altijd respect gehad voor Weghorst en ben dan ook niet tegen deze transfer. Qua werkethiek en mentaliteit had het zo een Zuid-Amerikaan kunnen zijn. Iets meer van zulke gasten en wellicht had Oranje dan meer dan 1 eindtoernooi gewonnen.

Akpom weg voor 20 en Weghorst voor minder dan een kwart als vervanger, dan doe je gewoon goede zaken.

FC Twente speelt voorronde Champ.leaque. Die weghorst kon wel eens heel belangrijk worden als hij naar Twente gaat. Ajax speelt conf. leaque gezellig maar dan is FC Twente toch een betere keuze in zijn nadagen en mooi in zijn eigen regio. Let op mij woorden Weghorst schopt er volgend seizoen zeker meer dan 20 in...

Ik hoop echt dat dit een fabeltje is. Ik zie niet in wat je met Weghorst moet, zelfs niet als je Akpom verkoopt.

Gaat ie voor de cente of volgt ie zijn hard naar Twente.
Ben bang voor het eerste

Pff als ajax al om 5 miljoen verlegen zit voor weghorst gaat er ook niet heel veel gebeuren bij ajax of ze moeten Het een en ander verkopen, ik wist niet dat het zo erg met ajax gesteld was

Ik zou eens kijken of Justin Kluivert al openstaat voor een terugkeer. Is een stuk verder nu en speelde best aardig bij Bournemouth in de PL! Is het beste vanaf links, dus wel in plaats van een Bergwijn dan.

Als Ajax slim is, dan haal je direct Weghorst.
Dat zou een zeer goede zet zijn.
Die kerel spoort niet altijd, maar een killer mentaliteit, gaat altijd voorop in de strijd kan een hele ploeg de juiste impuls geven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren