voetbalzone

Milan-consultant behoorlijk pissig: 'Die ratten zullen wel Inter-fans zijn'

Bart Kruyt22 jun 2015, 00:00
Laatst bijgewerkt: 22 jun 2015, 00:00
Advertentie

Bij AC Milan baalt men behoorlijk van het mislopen van de komst van Geoffrey Kondogbia. I Rossoneri hadden een akkoord bereikt met zowel AS Monaco als met de speler zelf, maar toen Internazionale net wat meer salaris bood, liet Kondogbia weten dat hij niet langer naar Milan wilde verkassen. De Fransman wordt maandag bij Inter verwacht voor het afronden van zijn transfer.

Victor Pablo Dana heeft daar een slecht gevoel aan overgehouden. De financier hielp Bee Taechaubol bij het kopen van 48 procent van de aandelen van Milan en zorgde voor de nodige ophef op Twitter, door supporters van Inter 'ratten' te noemen. De consultant reageerde op Twitter op een bericht dat er in de stad Milaan zo'n vijf miljoen ratten zouden rondlopen: "Dat zullen wel Inter-fans zijn."

Dana heeft zijn tweet inmiddels verwijderd, maar weigert om zijn excuses aan te bieden: "Ik heb de tweet weggehaald, maar na 610 beledigende tweets van Inter-fans denk ik dat het tijd is dat iedereen weer gewoon eens aan het werk gaat", schrijft Dana. "Milan moet gerespecteerd worden! Vanaf het begin hebben jullie Interisti valse Twitter-accounts gemaakt om ons pijn te doen. Maar wie het laatst lacht, lacht het best."

Taechaubol heeft op Twitter zijn excuses aangeboden voor de uitlatingen van Dana: "Ik bied mijn excuses aan bij de Inter-familie. De woorden van Dana zijn van hem, niet van mij. Hij is geen deel van AC Milan en en zal dat ook nooit worden. Voetbal gaat om sportiviteit en respect. Wat er is gebeurd is een schande en wij zullen dit nooit tolereren", maakt de aandeelhouder van Milan duidelijk.

Bezig met laden …