voetbalzone

Milan dreigt Frans international te verliezen: 'We werken hard aan een deal'

Matthijs van Laar21 jun 2015, 22:09
Laatst bijgewerkt: 21 jun 2015, 22:09
Advertentie
voetbalzone

Het zijn drukke dagen voor Adriano Galliani. De vicevoorzitter van AC Milan voerde gesprekken over Jackson Martínez en Geoffrey Kondogbia, die beiden uiteindelijk voor een andere club kozen. Tussendoor onderhield de bewindsvoerder ook contact met Sevilla over Adil Rami, zo meldt ABC de Sevilla. "We werken er hard aan."

De Franse stopper werd onlangs gebeld door Sevilla-coach Unai Emery, die hem voorstelde terug te keren naar de Primera División. Daar hoefde de 29-jarige centrumverdediger naar verluidt niet lang over na te denken: in Milaan was hij het afgelopen seizoen zijn plaats lang niet altijd zeker en een eerder Spaans avontuur, bij Valencia, beviel hem buitengewoon goed. "We weten dat Sevilla hem graag wil en doen ons best", zegt Galliani.

Eind mei verklaarde Rami nog dat zijn toekomst in Milaan vooral afhing van Filippo Inzaghi. De stopper kon de coach niet meer luchten of zien en leek met het ontslag van Inzaghi dan ook op zijn wenkend bediend te worden. Rami lijkt echter alsnog te vertrekken, mits Sevilla bereid is de vereiste transfervergoeding te betalen. Dat zou gaan om een kleine acht miljoen euro.

Bezig met laden …