voetbalzone

Milan gaat door met toptalent in vormcrisis: 'Geen transfer, geen roddels'

Daniel Cabot Kerkdijk02 jul 2013, 19:28
Laatst bijgewerkt: 02 jul 2013, 19:28
Advertentie

AC Milan heeft dinsdagavond een officieel statement laten uitgaan waarin het laat weten dat Stephan El Shaarawy ook na de zomer in het San Siro speelt. De aanvaller kampte na de komst van Mario Balotelli met een vormcrisis en hij scoorde na de winterstop nog maar twee keer in de Serie A. I Rossoneri zouden volgens diverse Italiaanse media bezig zijn met de komst van Adem Ljajic van Fiorentina, die El Shaarawy in de modestad zou moeten opvolgen.

/

De twintigjarige El Shaarawy zat dinsdag echter met zijn entourage en algemeen directeur Adriano Galliani om de tafel en in dat gesprek werd besloten om de handen ineen te slaan. “Het is allemaal prima verlopen”, valt er te lezen op de website van Milan. “Stephan, die altijd al een fan van Milan is geweest, heeft de wens uitgesproken om dit tenue te blijven dragen. Milan denkt er hetzelfde over en beide partijen gaan met elkaar door. Geen transfer, geen geruchten, geen roddels. Milan en Il Farone horen bij elkaar.”

De Italianen lijken met het communiqué af te rekenen met de geruchten. AS Monaco zou liefst zestig miljoen euro overhebben voor de komst van El Shaarawy en ploeggenoot Kevin-Prince Boateng, terwijl ook Manchester City, Chelsea, Napoli, AS Monaco en Real Madrid interesse zouden hebben in de Italiaans international. Eerder ontkende Galliani al dat El Shaarawy op de transferlijst zou staan, maar de club voelde zich dus toch genoodzaakt om middels een statement duidelijkheid te scheppen.

Bezig met laden …