voetbalzone

'Milan is nog een topclub, Kaká gaat niet spelen in een elftal vol afdankertjes'

Matthijs van Laar05 sep 2013, 15:07
Laatst bijgewerkt: 05 sep 2013, 15:07
Advertentie
/

Het gerucht dat Kaká enkel naar AC Milan is gekomen om een periode van drie maanden te overbruggen, is volgens Adriano Galliani klinkklare onzin. De Braziliaan, die donderdag werd gepresenteerd, zou in januari alweer doortrekken richting Los Angeles Galaxy, waarna Keisuke Honda hem opvolgt in het San Siro. “Dat kunnen we niet maken naar de fans toe, ze kunnen gerust zijn”, aldus Galliani.

“Kaká is niet hierheen gekomen om drie maanden bij ons te spelen en dan naar Los Angeles te gaan”, verduidelijkte de bewindsvoerder van i Rossoneri. “Hij blijft in ieder geval tot 2015 hier.” Ook de bewering dat de immens populaire spelmaker enkel uit nostalgisch oogpunt is teruggehaald, wuifde Galliani weg. “Dit is geen sentimenteel gedoe. Nadat bekend werd dat Kevin-Prince Boateng vertrok, hebben we meteen contact opgenomen.”

“Onze relatie is nooit opgehouden te bestaan, hij zat altijd in ons hart. We wisten dat we hem, op een zeker moment, terug naar huis zouden halen. De afgelopen twee jaar hebben we continu pogingen ondernomen en Kaká heeft een substantiële financiële bijdrage geleverd om dit mogelijk te maken. AC Milan is nog steeds een van de grootste clubs van Europa. Hij gaat heus niet spelen in een elftal vol afdankertjes.”

Bezig met laden …