voetbalzone

‘Milan volgt hem, Inter ook, maar Barcelona wil hem niet laten gaan’

Daniel Cabot Kerkdijk09 jun 2015, 21:04
Laatst bijgewerkt: 09 jun 2015, 21:04
Advertentie

Sergi Roberto kwam afgelopen seizoen tot slechts achttien wedstrijden voor Barcelona. De 23-jarige middenvelder speelde twaalf keer mee in de Primera División, verscheen in twee Champions League-duels binnen de lijnen en maakte in vier Copa del Rey-duels zijn opwachting. Barcelona is niet van plan om Sergio Roberto in de zomer te laten gaan.

voetbalzone

“AC Milan volgt hem al geruime tijd en Internazionale ook”, zo verzekert zaakwaarnemer Josep Maria Orobitg dinsdagavond. “Inter vraagt de laatste tijd voortdurend naar hem, maar er is één probleem: Barcelona wil hem niet laten gaan. En ik denk dat daar geen verandering in zal komen. Barcelona mag immers tot 1 januari 2016 geen spelers registreren. In juli en augustus weet je het nooit, maar ik acht het onwaarschijnlijk dat er iets zal gebeuren.”

Volgens Orobitg geniet Sergi Roberto ook interesse van AS Roma en ‘diverse clubs uit Engeland en Portugal’. De belangenbehartiger wilde geen namen noemen. In de voorbije maanden werd de middenvelder al aan clubs als Everton en Stoke City gelinkt. Sergi Roberto ondertekende in september vorig jaar een nieuwe overeenkomst met Barcelona, tot de zomer van 2019.

Bezig met laden …