voetbalzone

‘Milan wil Seedorf niet als coach en hoeft niet te rekenen op Van Bommel’

Peter Nusselder06 mei 2013, 12:59
Laatst bijgewerkt: 06 mei 2013, 12:59
Advertentie

AC Milan zou overwegen om Clarence Seedorf aan te stellen als hoofdcaoch, maar volgens de Nederlandse middenvelder is hij niet in beeld als opvolger van trainer Massimiliano Allegri. De club hoeft er evenmin op te rekenen Mark van Bommel toe te kunnen voegen aan de technische staf.

/

Italiaanse media maakten er onlangs melding van dat Seedorf, die i Rossoneri voor aanvang van dit seizoen verruilde voor het Braziliaanse Botafogo, mogelijk in Milaan terug zou keren als vervanger van Allegri. De 37-jarige middenvelder laat echter weten dat van een dergelijke overgang geen sprake zal zijn. “In mijn carrière worden er altijd dingen beweerd”, vertelt Seedorf aan Lancenet.

“Als Milan me zou bellen zou dat ergens anders voor zijn, maar ze hebben me helemaal niet gebeld. Dit zijn allemaal geruchten en roddels.” Afgelopen weekend verschenen er in Italië eveneens verhalen over een rentree van Van Bommel bij Milan; ook voor de PSV-middenvelder zou de clubleiding een functie in de technische staf in gedachten hebben. Tegenover Voetbal International heeft Van Bommel evenwel duidelijk gemaakt daar niets van te weten en ‘sowieso voorlopig geen plannen in die richting’ te hebben.

Bezig met laden …